ESCOLAR, 3 - INDEPENDENT, 3

Preferent

Escolar 3 – Independent 3

8è classificat

La regularitat no és el fort de l’Escolar i el diumenge es van tornar a perdre dos punts que a final de temporada s’enyoraran. La primera part fou desastrosa, als 5 minuts ja es perdia 0-1 i es va anar de remolc durant tot el partit, sempre amb el marcador en contra. Cada gol que encaixava l’Escolar venia de pèrdues de pilota al centre del camp i el tercer d'una errada defensiva. No va ser que l’Escolar no intentàs  guanyar el partit, però les coses no sortien i les imprecisions foren la tònica de tot l'encontre. A la segona part es va millorar una mica, però amb tot l’Escolar va donar una mala imatge. La nota positiva fou que es van estrenar dos juvenils amb el primer equip. Segueixo pensant que el camí de la lligueta no és aquest.