El judo Renshinkan classificà 6 esportistes per a la final balear sènior





   El passat dissabte la Federació Balear de Judo va donar el tret d’inici d’una nova temporada amb el Campionat de Mallorca sènior absolut que serví de fase classificatòria per al Campionat de Balears. Gairebé la totalitat de clubs de Mallorca  se desplaçaren a la seu seu de les trobades federatius: el Poliesportiu de Sineu.



   El Renshinkan va obtenir un important triomf aconseguint 5 primers classificats i un tercer classificat, que el situen com a líder de la taula classificatòria per equips; seguit de Mallorca Nord Judo amb 4 classificats ( un primer i tres segons); seguits de  l'ED Mañés amb tres classificats ( un primer i dos segons)  i El Ajuba  també amb tres classificats ( un primer i 2 tercers). Per la seva banda L’ Olímpic i el Dojo Muratore  aconseguiren dos classificats  ( un segon i un tercer, i dos primers respectivament) i tanca la classificació el  Taikukan amb un primer.

   Tot es decidirà el proper dia 15 de Gener, dia del Campionat autonòmic , en que competiran les seleccions de Menorca, Eivissa i Formentera.