Primera Diada de futbol escolar, a Es Figueral



Hi han participat més de 200 nins de 22 entitats esportives

   El matí del dia 3 de desembre, ses va realizar la primera diada de futbol escolar a Capdepera, ja que el passat 19 de novembre es va haver d'anular pel mal temps.  Aquí en teniu algunes imatges i una mica d'informació.
    En el recinte esportiu Es Figueral de Capdepera, més de 200 nins de 22 entitats esportives van participar d'una gran jornada de futbol del programa Jocs Esportius Escolars a la comarca de Llevant.  



   La jornada va ser un èxit de participació, i tots els nins van gaudir de 3 hores d’activitat esportiva.  Per poder desenvolupar aquesta diada s’adequaren 6 camps de competició distribuïts entre les categories de preiniciació, iniciació, benjamí i aleví, on, com no podia ser d’altre manera, els resultats no tenien cap importància, en benefici del valors formatius i recreatius de l’esport en general.   



   Finalment, cal destacar la presència a la jornada del Sr Joan Antoni Ramonell, director insular d’Esports del Consell de Mallorca i del Sr Miquel Bestard, president de la Federació Balear de Futbol, que pogueren comprovar in situ les primeres passes de molts d’aquests esportistes. Una visita que s’emmarca dins dels acords del  conveni de col·laboració, signat per a la present temporada, entre la Federació de Futbol i el Departament d’Esports del Consell de cara a poder oferir un programa comú a totes les escoles esportives de futbol de Mallorca.