Lluït aniversari de la penya del Mallorca


Després de tres anys d’inquietud, esculls i forats negres en què va quedar l’associació, per la nefasta gestió dels dirigents anteriors, i després d’un ardu treball de molts de quirats fet per la directiva actual, s’ha aconseguit que la Penya prengui el rumb desitjat.

La nau capitanejada per Fernando Peñalver, en la celebració del seu primer aniversari, va aconseguir que alguns jugadors de la plantilla del Mallorca es desplaçassin a la nostra vila amb el president Sr. Cladera, el president de les penyes, Sr Martorell, i el president dels veterans de l’equip degà, Sr. Mir, els quals, juntament J. Morey, capitanejaren la comitiva que es va desplaçar al nostre poble per passar unes grates hores entre nosaltres i per a esperonar-nos perquè ens sumem a l’ambiciosa tasca de formar una gran pinya al voltant del Reial Club Esportiu Mallorca.

POLIESPORTIU
   Els components del de la família mallorquinista van ser rebuts al pavelló esportiu, a causa de la forta pluja que va caure durant tot el dia al nostre municipi, per l’anima mater de l’esdeveniment, Tomeu Pascual; l’alcalde, Rafel Fernández; el regidor d’esports, Fernando D. Martínez; el president de la penya, F. Peñalver, i els jugadors del futbol base de Capdepera, acompanyats per nombrosos pares, avis i simpatitzants.

Després de les presentacions de rigor, va prendre la paraula el regidor d’Esports per agrair en breus paraules la presència de tots els assistents a la festa dels més petits de futbol gabellí. Després va parlar Víctor Casadesús, el qual aconseguí una gran ovació en recordar el sacrifici dels pares i mares dels petits perquè puguin practicar el seu esport preferit, memoràndum els dies en què els seus feien el mateix amb ell i gràcies a ells poder arribar a jugar en el primer equip de l’illa

La munió verda, exaltada, atropellà literalment els jugadors Víctor, Chico i Abdon, a la recerca del seu regal i autògraf. Els més atrevits es van atrevir a sol·licitar-lo al sorprès president.



BAR JUVA, SEU DE LA PENYA
   Els vells coneguts es van poder saludar en el local de la penya, a Cala Rajada i conèixer-ne d’altres, com J.M.Flores “Chico”. El gadità ens confessà ser membre d’una família nombrosa, que havia arribat cedit per un equip italià, que es troba molt bé a l’illa i que juga assíduament al centre de la defensa (el seu principal èxit és que els aficionats barralets no recordin la lesió del portuguès Nunes). Abdon Prats, a uns els va dir ue és de Capdepera i a d’altres que és d'Artà, però l’important és que segueixi fent gols i que aviat el veiem en el primer equip.

 

HOTELBELLA VISTA
   Esperant el sopar, prengué la paraula el president de la penya, el qual agraí la presència dels senyors Cladera, Fernández, Martorell, Morey, Mir, Prats, Pascual, Fajardo i F.Martínez, entre d’altres, i acabà per exposar les vicissituds per les quals ha passat l’entitat fins aconseguir la seva harmonia i normalitat- Després cedí la paraula al president del Mallorca, Jaume Cladera, qui destacà, en el seu parlament, l’orgull i satisfacció que li produïa que el poble de Capdepera s’hagués recordat del seu porter més il·lustre a l’hora de posar el nom a la penya, i convidà tots els nins del planter gabellí, acompanyats d’alguns grans, a assistir al pròxim partit a Palma, contra el Santander d'Héctor Couper; va afegir que intentaria que el primer equip vingués a jugar un partit d’entrenament en Es Figueral, contra uns dels quadres locals. Després hi hagué sorteig de regals: dos balons signats per la plantilla i una samarreta amb el nom de la penya.

L’excel·lent sopar va ser confeccionat i servit sota la batuta del xef Felip Esteva en el menjador d'aquest hotel, cedit gentilment pel Sr.Ginart, propietari del local.

Enhorabona a tots, i fins l’any que ve.

BETO