Xisca Rosselló, Suso Rexach i Miquel Àngel Esteva participaren a una de les proves més dures  la copa balear de curses de muntanya



   Foren 3 els gabellins que participarem a la darrera cursa del calendari balear de les curses de muntanya, i aquesta concretament era campionat de Balears. Pel que fa al resultats, dir que tots aconseguirem acabar-la. Va ser una cursa molt dura, sobre tot la baixada, amb un terreny molt abrupte i plè de fang i roques banyades. Al cim hi havia una boira que no es veia res.



   Per la meva part estic contenta, ja sabia que això de 25 km i amb una baixada tan brutal no m'afavoria gens, tot i que al cim hi vaig arribar amb 1 hora 40 minuts i en la 4ª posicio de les fèmines. A la baixada, però, vaig perdre més de 1/2 hora...Les cames ja no en volien pús!
Així i tot estic molt contenta amb la plaça de sots campiona de Balears de la meva categoria de veteranes i vuitena de les fèmines. Això em coloca al 5è lloc  de la copa balear del 2011. 



   Pel que fa al Suso i al Miquel Angel Esteva dir que tenen molt de coratge intentar fer la seva primera cursa de muntanya amb una de les proves més exigents del calendari, i aconseguir arribar a meta i poder contar-ho!.



Bé vos deix les classificacions i unes fotografies. Esperant que la pròxima temporada la poguem disfrutar tal com hem disfrutat d'aquesta (i siguem més de Capdepera).

Classificacions:
http://www.elitechip.net/index.php?zwshow=SYS-ZW-74IU8E09&dldid=688528&cmscmd=dlddoc&cmsplugin=zwelitechipplugin&cmsinstance=

Fotografies
http://samilana.blogspot.com/2011/11/fotos-massanella-2011.html

Nota:
Xisca Rosselló arribà a la 170a posició amb un temps de 3h 15m 38 s
Suso Reixac va arribar el 240è amb un temps de 3h 51m 39 s
Miquel Àngel Esteva Castro el 247è amb un temps de 4 h 08m i 13 s

El guanyador de la prova va ser Antoni Gran  amb un crono de 2h 13m i 30 s.