Èxit de participació en el segon stage de judo a Cala Rajada. 








   El passat cap de setmana (17, 18 i19  de juny)  el club Renshinkan va organitzar la segona edició de l’stage de judo de Cala Rajada, amb la participació de 38 esportistes, a més dels pares, mares i acompanyants. Tots ells se van desplaçar fins a Cala Rajada per a prendre part d’aquesta segona edició  de la trobada de judo. El lloc de concentració va ser l’Hotel Bellavista.



   L'èxit va ser total, els participants varen poder gaudir d’una gran diversitat d'activitats com ara judo, escalada, futbol, excursions, platja, piscina, i fins i tot un il·lusionista ens va delectar amb els seus trucs de màgia.



   Potser el més destacable de la trobada va ser el festival de final del curs, que  es va dur a terme al carrer, just davant de l'entrada de l'Hotel. El temps va acompanyar, ja que el fresquet del capvespre va ajudar a fer més agradosa la mostra.Tots el pares i acompanyants van ser presents i, com no, els clients no es van perdre l'ocasió aplaudint les demostracions dels més petitons. Per descomptat el director de l'Hotel, Jaume va ser present, però va ser la subdirectora, Lida, l'encarregada de la clausura de l'acte i  de lliurar els diplomes corresponents als participants.



   En definitiva un brillant cap de setmana en el qual els grans protagonistes van ser els que anomenem a continuació: 

   RODRIGO MARTINEZ,  XAVIER MIQUEL,  LUKAS MARIA, HECTOR HERRERA, SOFIA NIETO, DANIEL JAMES GARCIA, M. LOURDES FIOL, MARIA LÁZARO, PHLLIPP KOSKA, KENNY ISERN, TOMAS PEDRO FIOL, JAUME DURAN, ARNAU CRUZ, JEAN FREDERIC SIESS, AITOR RODRIGO, EIRAM FERNÉNDEZ, ORIOL MARINEZ, JOSE MANUEL MORALES, AITOR MARTINEZ, YANNICK WILKES, JERONI MOREY, FRANCO GONZALEZ, MIQUEL CABRER, PEDRO FEBRER, SEBASTIÀ WNUCK-LOPINSKI, SEBASTIAN MORALES, PAU RODRIGUEZ, LLUIS GALIAN, TOLO MOLL, MANUEL FERNANDEZ, MIQUEL GINARD, MEHDI RABAI LADARIA, JAIME FERNANDEZ, SONIA GARCIA, FELIPE RODRIGO i MANUEL MARTINEZ