DERROTA AMB GUST DE VICTÒRIA



El dissabte
dia 18 de juny es va disputar, en el camp de futbol de Montuïri, la final del campionat de Mallorca de Benjamins, entre l'At.Balears (campió del grup Palma) i l’Escolar (campió del grup puebles). El cap de setmana anterior, en el mateix camp, l’Escolar es va proclamar campió del grup pobles en vèncer el Sant Marçal per 1-0, i el Binissalem per 4-3.

 

FINAL: Atlètic Balears 1 - Escolar 1

Per penals (2-0) van guanyar els de la via de cintura. El partit va ser molt igualat, amb gols i ocasions d’ambdós conjunts, per la qual cosa es va arribar al final del partit amb el ressenyat empat. La loteria des del punt fatídic es va inclinar a favor dels blanc i blaus. Paradoxes del futbol, els dos jugadors de l’equip de Capdepera que més gols han aconseguit de tir directe van ser els que van fallar davant l’encert del porter baleàric.

 















Segona final que juga aquest equip, segona final que perd, aquest any de manera menys traumàtica que en el passat campionat. Les derrotes permeten créixer i fan més forts els bons jugadors. Cal analitzar els errors, això és feina de l’entrenador: el gol de l’empat, l’individualisme d’alguns...

 

Hem de felicitar el conjunt de Triguero i la massa de seguidors que es van desplaçar al camp de la Llum de Muntuiri, pel suport ofert als cadells benjamins del nostre poble. Els jugadors alineats per l’Escolar en aquesta final van ser: Alejandro Barroso Carrasco, Sergio Barroso Carrasco, Toni Martorell Pascual, Marc Martínez Heredia, Federico Méndez Porro, Toni Pellicer Amengual, José Manuel Moreno Ruiz, José Ángel Segura Gonzáles, Miquel Ginard Martí, Juan Ignacio i Tomeu Ferrer Garau.

Beto