El Reshinkan aconsegueix 1 primer, 2 segons i 2 tercers llocs a l campionat de Mallorca absolut

El passat diumenge dia 19  de desembre es  va dur a terme el rànquing mallorquí valedor per a campionat de Balears de la categoria sènior absoluta. L'escenari va ser el Poliesportiu de Sineu, nou lloc de reunió de les trobades federatives.
   En el polisportiu sineuer se van donar cita al voltant de 60 participants representant  dels 8 clubs de Mallorca que preparen la competició.
   El club dominant va ser sens dubte el Samurai de Palma, equip que disputa a Madrid la lliga nacional * B *. Aquest club va obtenir 6 primers llocs, 2 segons i 3 tercers, la qual cosa el posen en el  lloc preferent de la taula classificatòria amb 39 punts. El segueix el club Reshinkan:   1 primer, 2 segons i 2 tercers, amb un total de 13 punts. El club Ajuba obtingué 2 primers, és a dir 10 punts. El Mallorca Nord Judo: 1 primer i 1 segon, amb 8 punts. L'Olimpic: 2 segons i 1 tercer, amb 7 punts. Escola Esportiva Mañés 1 primer i un tercer, amb 6 punts. El Dojo Muratore: 3 tercers, amb 3 punts. El Taikukan 1 tercer, amb 1 punt.