Sensacional fixatge de l’Escolar en el mercat d'hivern



Una exclusiva de BETO

   El dia 28 de desembre de 2010, serà recordat pels aficionats al futbol de Capdepera durant molts anys, per la fabulosa sorpresa que la directiva de l'Escolar ha donat a l’afició. Després de molts esforços, sempre en el més absolut silenci i la callada, avui matí s’ha produït la signatura d’un crac mundial.

   Es tacta de MATEUTIS PILLOSQUIS, conegut futbolísticament  com MELISUSTUS.



  Diversos clubs de renom s'han disputat el fitxatge d'aquest jugador, Sandro Rossell el volia, i està disposat a hipotecar el club per molts lustres, però no van arribar a cap acord, ja que Melisustus és més merengue. El president del Escolar i l'esmentat jugador ha fet un esforç, ja que el Sr.Rossell li va oferir la bonica suma de12.001.550 euros per temporada, el nostre president després d'una dura negociació, aconseguí la seva signatura per 1550 euros més qualque menjar o sopar. L'esforç que els dirigents han fet ha estat sobrehumà, arribant A anular el sopar de Nadal, havent de posar un altre esponsor en la vestimenta (BOLERO, MOLINITIS) a més de treure fins les teranyines de la caixa forta. Melisustus ve de disputar la lliga grega amb l'equip de Sant Meteusidh.

- El teu lloc en el camp:  Mig estorbo

- Ets golejador?
Tinc registrat una mitjana de dos gols per partit, però vinc a jugar per a l'equip, no m'agrada que l'equip jugui per a mi.

- En tècnica, que és el que més domines?  El que més domin és la pilota.

- Físicament, com et trobes?  Estic fet una bomba puc jugar els noranta minuts sense problemes

- Què penses que  pot aconseguir el club amb el teu fitxatge? Moltes possibilitats de pujar a tercera i si no fos per por que em titllassin de bocamoll et diria que la Segona B. Una altre avantatge: fer molts més socis, (es pot arribar molt bé als 15.000), la televisió, aquesta interessada, vindria a retransmetre qualque partit.

- Sabem de bona font que t'atreu la política. Sí, és el meu hobby, juntament amb el futbol omple la meva vida.

- Es presentaria encapçalant una llista per a governar el nostre municipi i amb quin partit? Sí, amb qualsevol menys Es Grup

- Per què no Es Grup? Es Grup té un cap de files que sap portar bé les regnes.

Hi ha un entrenador que el dia 5 de gener, juntament amb el seu equip, posaran tots una sabata cada un, per veure si així aconsegueixen l'anhelat camp de futbet que tant falta fa. Jo posaré tots dos, fa 7 anys que els poso, la directiva que prengui exemple de l'entrenador i es mullin, com en Fuenteovejuna tots a una i aconsegueixin també que els Reis d'Orient els construeixin un bon local social d'acord amb el nostre gran municipi.

   Agraïm la gentilesa que ha tingut amb nosaltres en concedir-nos en exclusiva aquesta entrevista, el Sr Melisustus. Per als que no el coneguin, els direm que és una barreja de Romario (murrieria), Ronaldo (força),  Raúl i Butragueño (senyoriu i humilitat) i per a les dones el sexapeal de Cristiano.
  El que hem dit, tot un crack.

BETO