Cristobal Irles, Angel Dominguez, Juan J. Del Canto, Sow Abdoulaye, N. F. Méndez, Galletero, Miquel Ferrer, Jaume Moll, Joan M. Moyà, Jaume Faba i Isma Venera.

Substitucions: Eduardo Muñoz per Jaume Faba (min.58), Benja Sanz per Miquel Ferrer (min.68), David Rocha per Isma Venera (min.80) i Daniel Soto per Del Canto Duran (min.89)

Independent:
Juan F. Lara, Miguel Carmona, Alejandro J Castillo, Héctor Vilanova, Pedro Arazola, José C. Alvarino, Adriano Garcia, Joan F. Moranta, David Sánchez, Francisco Fernández i Guillem Rossello.

Substitucions: Matias Pericàs per David Sanchez (min.55), Angel Felipe per Alejandro J. Castillo (min.66), Francisco M. García per Miguel Carmona (min.82) i Diego Oviedo per Pedro Arazola (min.84)

Gols:
1-0 Jaume Faba (min 34), 1-1 Adriano Garcia (min 58), 2-1 Juanma Moyà (min 63) i 3-1 Benja (min 89)

Àrbitre: Jonathan Fernández Fernández, assistit per Javier Benavent Rodríguez i Juan A. Coll Pérez.

Aquest partit per a mi té dues lectures. L'Escolar va sortir al camp convençut del que podia fer, i així va ser, dominant la situació des del primer minut, creant ocasions. Al minut 35, Isma s’inventà un moviment al centre del camp que deixà un buit important al centre de la defensa, va fer una passada a Jaume Faba, i aquest, amb la qualitat que el caracteritza, no va fallar i encetà el marcador. Així va ser la resta de la primera part. Ja a la represa, es va sortir amb la mateixa concentració i es continuà fent mal a un Independent que en cap moment ens va fer gens de por, tot i que aconseguí empatar el partit. L’Escolar va seguir fent el que sap fer, que és moure la pilota, fins que es tornà a posar pel davant en el marcador, amb un gol de Juanma Vador. Ja al darrer segon, Benji, mitjançant una vaselina aconseguí el 3-1 final. En definitiva un bon partit i molt més bona l’actitud dels jugadors, fins i tot quan es jugà amb 10, per l’expulsió d’Abdu.

L’altra lectura que en vaig fer fou que si l’actitud d’aquest partit hagués estat la tònica des de l’inici de temporada, segur que no estaríem a la zona baixa de la classificació i les coses anirien molt millor, per bé que sempre que ens enfrontam als primers classificats és quan l’Escolar treu tot el potencial i es veu clarament que tenim equip per a això i molt més. Està clar que aquests tres punts són molt importants, però els de Pollença, per exemple, per a mi ho eren molt més.

Les notes negatives de la jornada són que Galletero (central de l’Escolar) deixa el club per anar al Campos a 3ª Divisió i que un jugador de l’Artà, mentre jugava amb el seu equip, va tenir problemes respiratoris greus i donà un ensurt important, cosa que obligà a suspendre el partit.

Tercera Regional
Spt Ciutat de Palma 9 – Escolar 1

11è classificat
Amb l’equip que tenim, aquest resultat és del tot inacceptable.

Juvenils
Pla de Na Tesa 2 – Escolar 2
10è classificat
Els juvenils treuen un molt bon resultat d'un camp difícil. Ll’actitud dels jugadors fou d’allò més bona. Ho donen tot al camp.

Cadets
Pto Cristo 0 – Escolar 2

9è classificat
Important victòria dels cadets a un camp complicat i amb un àrbitre que ens va fer la vida impossible.