El Club de judo Renshinkan, subcampió de Mallorca per equips

Dissabte passat, per dia 13 de novembre de 2010, es va donar el "sus" inicial a les competicions federatives de judo. Una vegada més els clubs, professors i esportistes es trobaren per a competir , però aquesta vegada en el pavelló de Sineu. L'esdeveniment a disputar va ser el campionat de Mallorca per equips categoria sènior absoluta, on els clubs cercaven la millor plaça classificatòria  per al campionat de les Illes Balears.

Els equips es presentaren varen ser : Renshinkan, Samurai, Ajub, ED Mañes/ MN Judo i Taikuka.

El Club Renshinkan va estar molt bé,  dominant en tot moment als seus rivals excepte amb el potent Samurai, equip campió de Balears i que disputa a Madrid la lliga Nacional  B.  El Club del Llevant Mallorqui va perdre amb el Samurai per 7 a 1. Amb el Ajub va guanyar per 5 a 2, amb el Taikukan va guanyar per 6 a 1 i amb el conjunt Edman / Mallorca Nord va guanyar per 6 a 2.

Un segon lloc que el classifica per a la final, que tindrà dues fasses una primera se celebrarà a Formentera, a principis del proper any, mentre que la segona ronda es durà a terme a Menorca, pel juny. Generalment se classifiquen de manera inmediata el 1r i 2n classificat, ara falta esperar els resultats de les nostres Illes germanes per conèixer quins seran els 7 equips classificats per a disputar les fases finals.

Els components de l'equip del Renshinkan eren: -66 Tomas Collado, -73 Lluís Galian, -81 Toni Castañeda, -90 Jordi Joan Nicolau 90 Jaume Maymo, -57 Neus Pou, -63 Cristina Ortega i 63 deserta.