Comença el III Torneig de Tennis Seguros Bilbao de Cala Rajada - Tennis Bella Playa














   Aquesta setmana ( 6 al 12 de setembre) se celebra a les instal.lacions del Tennis Bella Playa la 3ª edició del Torneig de Tennis Seguros Bilbao de Cala Rajada, enguany amb un nou èxit de participació. Si a la primera edició hi varen prendre part seixanta participants i l'any passat 84 esportistes, enguany gairebé 90 competidors oferiran el seu millor joc, durant aquests dies. sobre la terra batuda.
   La participació de 2010 compta amb les següents categories: 20 adults absolut masculí, 8 adults absolut femení, 16 infantil masculí, 14 alevins, 18 benjamins i 12 pre-benjamins. D'alevins fins a pre-benjamins nins i nines disputen la mateixa competició.  La principal novetat d'enguany és que s'estrena la categoria de pre-benjamí on hi prendran part una dotzena de nins i nines d'entre 5 i 7 anys, el futur del tennis gabellí.
    L'organització del torneig va a càrrec de Seguros Bilbao de Cala Rajada i el Club de Tennis Bella Playa, amb la col.laboració de Roig Bonet Ferrer, Hotel Bella Playa, Viajes Ecuador, Pizzeria Alcapone, Angels Bolero i Ars Vivendi, que fan possible que tots els participants tinguin algun record de l'esdeveniment, samarretes, sopars, etc... mentres que els millors de cada categoria s'emportaran un trofeu. El torneig també reparteix 250€ de premis en metàl·lic.
   Vos animam a venir aquesta setmana a les instal.lacions del Tennis Bella Playa i gaudir del millor tennis del municipi.
 

Roger Udina