JA ERA HORA











    Els temps de crisi que vivim fins i tot arriben a la caixa de l’Escolar. Així es va reflectir ahir a l’entrada d'es Figueral, on, com cada inici de temporada, es trobava part de la directiva per tal de començar a repartir als socis el nou carnet de la temporada 2010-2011 i amb la novetat que enguany ens trobàrem a l’entrada un guarda jurat que sembla un “ropero de quatre portes”. Aquest home no coneix a ningú, cosa molt pràctica per tal de cobrar entrada a tot el que no sigui soci i també a tothom que ho sigui i no dugui el carnet damunt, si és que vol entrar. Fins aquí tot bé, ja que a tots i cadascun dels camps que he anat, fora de Capdepera, he hagut de pagar entrada o passar amb l’acreditació de la Federació.
   Vistes les tres temporades passades, en què pràcticament mai hi havia ningú a l’entrada i tothom podia entrar sense haver de pagar, enguany m’havia plantejat no fer-me soci de l’Escolar. I no pel fet de no pagar la quota i deixar d'aportar un granet d’arena a les arques de l’Escolar, sinó pel fet que per a mi era una falta de respecte a tots i cadascun dels socis que havíem pagat la quota i que diumenge rere diumenge vèiem com les portes d'es Figueral estaven obertes a tothom.
   Després d’haver parlat del tema amb molts de socis que ahir anàrem al camp, sembla que la idea és bona sempre que duri tota la temporada, i així ens ho va fer saber el President Toni Fajardo. JA ERA HORA.

Manuel Muntaner
Pilotes Fora

PS -  Ja sabeu, si voleu entrar al camp i teniu el carnet de soci de l’Escolar, cal que cada diumenge el tengueu a mà si no voleu tenir problemes a l’entrada.