L'At.Escolar Burger King va estar a punt de donar la campanada a la pista del Sóller:

Sóller, 71 - Burger King, 68








Mini Masculí
Capdepera, 31-01-09; 10 h.
At Escolar, 45 - Bàsquet Manacor, 40

1r parcial: 9-14    2n parcial: 10-2    3r parcial: 2-8   4t parcial: 11-6   5è parcial: 5-4   6è parcial: 8-6.
 
El partit d'aquest cap de setmana, amb un final d'infart, va ser el més disputat i emocionant dels jugats fins ara. Els nins van estar molt concentrats i amb moltes ganes de guanyar i no es van deixar intimidar pel bon joc de l'equip rival. Aquesta victòria ens ha de servir per motivar-nos per disputar el darrer partit d'aquesta primera volta, que no serà fàcil. Enhorabona, una vegada més, als al·lots, per la feina disputada i la victòria aconseguida. I també agrair la col·laboració de Nico Irigoin, ja que el nostre àrbitre oficial Miquel Regueiro estava de baixa (li desitjam que es millori ben aviat).
 
 
Infantil Femení
Capdepera, diumenge 01/02/2009; 10 h
Atletico Escolar, 4  -  Basquet Inca, 54

1r període (2-28), 2n període (2-24), 3r període (0-2)
 
Tot i que el resultat no ens és favorable, s'han de destacar les ganes amb què les nines han enfrontat aquest partit. Passa a passa, anam agafant confiança dins la pista.
 
 
Infantil Masculí
Capdepera, 31-01-09; 12 h
ESCOLAR, 73 - SANT JOSEP, 43

Períodes: 17-10, 13-11, 29-6, 14-16.
 
Gran victòria dels infantils, basada en una bona pressió defensiva a tota pista, que ens va permetre córrer al contraatac i aconseguir punts fàcils i una gran diferència en el marcador. Felicit els al·lots per aquest gran partit i per les ganes que hi posen, a fi de millorar i d'anivellar-nos amb els nostres rivals. Cal destacar l'aportació de Kai, un mini que va jugar un gran partit i col·laborà al bon joc del conjunt. 



Cadet Masculí
Port de Pollença, 1-02-09; 12h.
EU Moll, 73 - At.Escolar, 59

1r parcial: 22-15    2n parcial: 16-17    3r parcial: 29-12     4t parcial: 6-15
 
Enhorabona per aquest partit que vàrem disputar amb moltes ganes i amb esforç. Tot i ser set jugadors, es varen esforçar per igualar l'equip contrari. En el tercer parcial, Eu Molle ns va treure un avantatge d'uns 20 punts, i malgrat això vam seguir lluitant i a poc a poc retallàrem distàncies, gràcies a una bona feina defensiva, en què s'aconseguiren rebots i es va sortir ràpidament al contratac.
 
 

Juvenil Masculí
Capdepera 31-01-09; 17 h
ESCOLAR, 58 - ARTA, 62

Períodes: 18-9, 12-23, 12-13, 16-17.
 
Derrota amarga por distintes raons:  segon període de relaxació, que va permetre que el rival anivellàs el marcador i aixecàs l'ànim; distraccions en el tancament del rebot defensiu que va permetre que l'equip contrari comptàs amb segones i terceres opcions de tir; arbitratge tendenciós, amb 22 faltes contra nosaltres i només 9 al rival; un públic que va abusar de reclamar a l'àrbitre, cosa que va predisposar aquest en contra... Recat el comportament exemplar dels meus jugadors, que lluitaren en defensa i anaren amb decisió a cercar la cistella rival; amb tot, un d'ells no va estar a l'alçada dels seus companys i es va perdre amb reclamacions a l'àrbitre, que va acabar amb un altercat després del partit. L'àrbitre va retirar la seva fitxa i segurament rebrà una sanció. Flac favor se li fa a l'equip quan el públic insulta els àrbitres. A qui se senti al·ludit, el convid a millorar el seu comportament.
 


2ª Autonòmica Femenina
Sóller  30-01-09; 20 h.
SÓLLER, 58 – ESCOLAR, 32
  
  
Períodes: 10-8, 22-9, 17-7, 9-8.
 
Es va anar a competir amb només 6 jugadores, per qüestions de treball, lesions i malaltia. Això, lògicament, ens va perjudicar, i encara hi hem d'afegir que Susana no va acabar el partit per faltes, la base Rebeca tenia molèsties en el canell, Bel jugà amb grip i lamentablement es va tòrcer un turmell... Malgrat aquestes circumstàncies, es va defensar de manera acceptable es va intentar sortir de la pressió a tota pista que presentava el rival, amb cert ordre i creiteri, per més que falta molt per millorar.




2ª Autonòmica Masculina
Felanitx, 27/01/09; 21 h
UNICMALL, 77 - ANGELS BOLERO, 58

Ribas (3), Moreno (5), Melis (6), Vives (4), Nebot (14) - cinc inicial - Regueiro (0), Muñoz (15), Irigoin (11)
Eliminats: Melis (min 32), Irigoin (min 40)


Difícil visita a Felanitx, tercer clasificat, un equip que compta els seus partits a casa per victòries, a causa de la peculiaritat de jugar en una pista transversal, amb aros i taulers diferents als de la resta de la categoria. No és excusa per a la derrota, perquè se seguiren produint errors greus en defensa i de comunicació, potser menys que en altgres ocasions, però es van produir. El problema radica en el fet que s'aconsegueixen posicions relativament còmodes de tir, però incomprensiblement no es finalitzen amb cistella. El segon quart d'aquest partit en va ser un clar exemple, tirs a menys de dos metes de la cistella, errats, com també molts de tirs lliures, etc. Tot això provoca anar a remolc en el marcador, i contra un equip com el de dimarts, remuntar resulta impossible.




2ª Autonómica Masculina
Capdepera, 30/01/09; 21 h
ANGELS BOLERO 40 - HOSTAL NADAL 76

Moreno (8), Muñoz (7), Melis (3), Vives (0), Nebot (10) - cinc inical - Ribas (3), Regueiro (0), Parra (0), Esteva (9)
Eliminats: Vives (min 35), Melis (min 39)


Poca història la de divendres. Visita del líder i pallissa, així de senzill. Apatia total, manca d'intensitat en defensa, amb pèrdua de rebots una vegada i una altra; inoperància total en atac, amb incapacitat de realitzar qualsevol moviment que provocàs un avantatge de cara a cistella. Únicament es feien punts mitjançant accions individuals i tirs esporàdics. Defensivament, molt fluixos, es varen rebre 76 punts d'un equip que jugà al 50% de les seves possibilitats, quan en el partit d'anada havien patit de valent per guanyar el partit. Esperem millorar a poc a poc tots aquests problemes, de cara a partits successius.




1ª Autonómica Masculina
Sóller, 1/02/09; 18 h
Sóller, 71 - Burger King, 68
 
Cara i creu. Partit en què l'Escolar demostrà que és capaç del millor i del pitjor. Vàrem sortir freds, sense ritme, sense idees i sobretot sense intensitat defensiva, la qual cosa va fer que al descans el marcador dos 54-24 a favor del Sóller. I quan tot feia olor de gran pallissa, va succeir el miracle i vàrem estar a punt de donar la campanada, en un darrer quart que l'Escolar guanyà 32-9, de manera que finalment quedàrem tres punts abaix en el marcador. Això hauria de servir de lliçó per tal que en el proper partit sortim amb la mateixa intensitat des del minut zero.