L'Escolar torna
a Es Figueral
i els Benjamins F8
segueixen de líders










Prebenjamins F8 D

 
1ª Regional
Escolar 1 – Sp Campos 2
14è classificat
Una primera part fantàstica en què, per les bandes, tant en Jaume Moll com en Miquel Ferrer desbordaven cada cop que l'Escolar atacava, amb un tir al pal i altres ocasions de gol, fins que en Miquel Ferrer fou més llest que el porter, li robà una pilota i va marcar el que seria l'1-0. Després dels primers 45 minuts, s'esperava que a la segona meitat, i seguint amb el ritme que duia el partit, la cosa pintaria molt bé, però la sorpresa va arribar quan al minut 5, en una errada defensiva local, el Campos aconseguí l'empat; a falta de 20 minuts per al final, també en una errada defensiva, ens tornaren a marcar, deixant el marcador en 1-2, que ja no fou possible de remuntar. Tot i tenir ocasions clares de marcar a la segona part, l'Escolar entrà en la dinàmica de sempre, ens costa molt fer un gol, i a partir d'ara ja no podem badar, som a la segona volta i els resultats amb els equips que es troben a la mateixa situació que l'Escolar són molt importants, i el primer partit ja l'hem perdut. No podem perdonar més, perquè  "el que no corre vuela". Diumenge, a Montuïri, que també és un equip amb problemes a la classificació, convindria i molt guanyar, no tan sols per puntuar, també per la moral de l'equip. Una nova incorporació a la banqueta de l'Escolar, en Felipe Cardiel com a segon entrenador.


 
3ª Regional
Escolar 2 – Condor 2
15è classificat
Els de Hansi tenien una bona oportunitat per sumar 3 punts i els deixaren escapar; tenien totes les possibilitats jugant davant un equip que havia patit dues expulsions i tota la segona part per rematar la feina. Cal remarcar un gol de l'Escolar de falta directa que va entrar per tota l'esquadra. Per cert, la grada semblava una discoteca, amb un cd a tota castanya amb música de salsa.
 
Juvenils
Escolar 2 – Sp At Ciutat de Palma 1
10è classificat
Desfeta de l'àrbitre al final del partit, ell mateix es va complicar la vida i el va destrossar, ja que per mi el resultat just era 1-1. Aquest partit em recorda el de Pto Cristo en què el perjudicat fou l'Escolar i dissabte fou el contrari. Caldria que la Federació se'l fes mirar, el tema dels arbitratges, ja que no fan cap favor al futbol.
 
Cadets
Juv Sallista 2 – Escolar 4
3er classificat
 
Futbol 7 Femení
Sp At Ciutat de Palma 10 – Escolar 0
7è classificat
 
Infantils A
Sta Catalina At 2 – Escolar 1
7è classificat
 
Infantils F7
At La Unió 1 – Escolar 2
8è classificat
 
Alevins
Alaró 6 – Escolar 2
10è classificat
 
Benjamins F7
Escolar 15 – Alqueria 2
4art classificat
Un festival de gols.
 
Benjamins F8
Escolar 4 – Espanya 1
1er classificat

Els de Sebastià segueixen donant alegries a l'afició i mantenen el lideratge. Enhorabona a tots.
 
Prebenjamins F8 D
Escolar 4 – Xilvar 1
4art classificat
No va arribar al minut i ja havien fet el primer gol de l'Escolar en partit oficial a la gespa nova.


 
Prebenjamins F8
Barracar 2 – Escolar 2
7è classificat
 
Manuel Muntaner
Pilotes Fora