CBC Júnior Pinturas Romero 74 - 52 Esporles

Victòria per al juvenil masculí del Bàsquet Capdepera en un partit que va tenir dues parts; a la primera meitat els al·lots van sortir amb la tònica de sempre, amb una intensitat i actitud una marxa per davall del que demostren als entrenaments. Això sí, a la segona meitat, empenyent una mica i sent molt mes agressius davall la canastra, el partit se’l van fer seu. Cal destacar que els jugadors van tenir moments de gran intensitat en els quals el partit era un partit per gaudir, però en el moment en que un d’ells se n’anava de l’encontre, aquest es tornava molt difícil de jugar. Enhorabona per aquesta victòria, esperant que aquesta darrera estirada de la temporada ens dugui moltes més.

 



CB Capdepera Cadet Femení Noah’s 59 - 62 Molinar

Derrota del conjunt cadet femení en un partit amb molta emoció final. El partit va començar igualat, però les locals varen tenir uns minuts de molt de desajusts defensius. Això va provocar que el conjunt de Molinar agafés avantatge durant el final del 2on quart i inici del 3er. A partir d’aquí les gabellines varen tornar al partit i varen remuntar, tingueren el darrer tir per empatar el partit en el darrer segon.
 




CBC Café Cadet Masculí Noah's 74 - 56 Son Cotoner

Partit amb victòria per als Cadets Masculins del Capdepera. Un partit sense gaires complicacions en el qual es va marcar la diferència ja des de la primera meitat de l’encontre i en el qual tot l’equip va aportar, incloent el jugador infantil que va pujar per ajudar els més grans.  Molts contents amb el resultat i el treball de l’equip, veient com els jugadors comencen a entendre cada vegada més el tipus de bàsquet que se’ls hi demana. Enhorabona per la victòria i ara toca preparar-se per al pròxim partit en què ens disputarem el tercer lloc a la classificació.




Sènior Café3 58 - 55 C.B. Campos

Primera victòria del sènior masculí a aquesta segona fase, davant un equip que és el segon classificat de la lliga. Per fi la sort es posà de costat dels nostres i tot i no ser un dels millors partits l'equip va estar sòlid en defensa alternant individual i zona. El Campos hagué d'afrontar el partit amb 8 jugadors mentre que els gabellins, a la fi, disputaren un partit amb 12 jugadors, gràcies a l'ajuda de 3 juvenils que foren essencials per guanyar el matx. L'encontre fou igualat fins que els locals aconseguiren agafar una bona distància per assegurar-se la victòria, provocada sobretot, per les rotacions i l'aportació de tot l'equip en defensa. Amb tot i això, els locals es relaxaren als últims minuts i algunes badades en defensa i errades en atac provocà que els visitants s'atraquessin fins als 3 punts, però el partit ja estava controlat. Enhorabona als nostres sèniors per aquesta victòria que dona moral a l'equip i gràcies als juniors perquè la seva aportació sempre és molt valuosa.



 #aravadeboaravadebàsquet.