C.B.Capdepera Perera & Partner premini masculí - Bàsquet Manacor

Partit molt divertit dels nostres nins. Jugaren de tu a tu i sense cap por, demostrant la millora de l'equip en tots els aspectes.
La lluita i la superació és una d'aquestes coses que els gabellins milloren cada setmana.
Donar les gràcies com sempre als nostres companys del Manacor i desitjar una bona evolució i que no deixin de gaudir d'aquest esport.



Pollença - C.B. Capdepera Premini femení

El passat dissabte el preminí femení tornà a gaudir del bàsquet, aquest cop contra les companyes del Pollença. El partit, una vegada més, serví a les nines com un entrenament més en poder posar en pràctica tot l'aprés durant la temporada, així com poder conèixer nous conceptes. Durant tot el partit van lluitar de valentes sense abaixar els braços en cap moment, disposades a fer gaudir el públic una vegada més del bàsquet femení. A continuar fent feina per no aturar així d'evolucionar!



C.B. Capdepera Mini Mixt - C.B. Calvià

Bon partit del nostre mini mixt que s'enfrontà a un Calvià amb jugadors molt alts i ràpids. El partit va ser igualat i entretingut de veure. Es comença a veure l'evolució dels nins i nines d'aquest grup on gairebé tots volen ser importants i participar, demanant la pilota, sortint al contraatac i sent valents a l'1c1. També es veu una millora en el joc en equip, aprofitant millor els espais i aixecant un poc més el cap per trobar a algun company desmarcat. A aquests jugadors i jugadores encara els queda un llarg camí per aprendre i millorar, en tots els aspectes, només cal que mantenguin la il·lusió.




CB Capdepera Noah’s Infantil Mixt 58 - 75 Alcúdia

Partit amb molts alts i baixos per parts dels gabellins, on se demontrava durant uns minuts que el partit podia estar controlat pels locals, però les errades defensives dels altres minuts feien que els visitants agafassin avantatge en el marcador. Amb aquest partit s’acaba la primera volta de la lliga i toca fer feina per millorar els resultats a la segona volta.




CBC Pinturas Romero Júnior 66 - 89 Claus Mallorca

Partit en què l’equip local va iniciar amb una mala dinàmica, mostrant una defensa amb una dinàmica molt dolenta i de poca intensitat. El contrari i la seva eficiència en atac castigaren al Capdepera en la primera meitat del partit. Després del descans els nostres júniors es posaren les piles i disputaren el partit jugant de tu a tu amb l’equip palmesà. Tot i això, la diferència en el marcador era massa gran per aconseguir la remuntada i l’encontre finalitzà amb derrota, de la qual els nostres al·lots han de reflexionar i créixer.





Port d’Andratx 60 - 48 C.B. Capdepera SèniorCafé3

L'insular masculí està passant pel pitjor moment de la temporada, afrontant partits amb baixes importants, disputant-los amb 7 jugadors, al final el cansament es nota i aconsegueixen disputar el partit fins que les forces diuen prou. Contra l'Andratx no va ser diferent, un matx que es va mantenir igualat fins l'últim període gràcies a una defensa zonal del Capdepera. Els locals augmentaran el ritme i també es posaren en defensa en zona, el que provocà l'estancament en atac dels nostres sèniors. Al final, victòria merescuda de l'Andratx i partit lluitat del Capdepera que a poc a poc anirà recuperant efectius i les bones sensacions. Ànims i a continuar treballant.






 #aravadeboaravadebàsquet