Etapa 5. Darrera crònica: Miquel es retirà definitivament




Etapa 5 Greyton - Stellenbosch
115 km - 2400m

Tornava a presentar-se una etapa llarga i en Miquel havia passat un mal vespre. Es trobava sense forces i dubtava si prendre la sortida o no. Havia estat plovent tota la nit i havia baixat la temperatura fins als 15 graus.

Deprés de donar-li voltes, finalment en Miquel va decidir sortir. De no trobar-se bé, sempre hi seria a temps de retirar-se.

Només començar l'etapa havia una pujada de gairabé 10 quilometres. A continuació venia una zona més rodadora, però en Miquel va veure que les cames no l'hi anaven. Notava que no agafava ritme, com si no tengués forces, segurament per la manca d'ingesta a causa dels seus problemes estomacals. Tot i així va continuar fins que va arribar l'avituallament del quilometre 28, on desgraciadament posà el peu a terra i digué adeu a la Cape Epic 2022.

A part de la preparació física i mental, hi ha més factors que juguen en aquests tipus de competicions: la mecànica, les caigudes o els problemes de salut. Per desgràcia, la salut és una variable amb la que no comptam fins que ens falta, i sense ella no podem fer res.

Això ha estat la Cape Epic 2022 pels gabellins Carlos Blanes i Miquel Alzina. No era el guió esperat, ni el resultat ha fet justícia als mesos d'esforç i entrenament que hi han posat, però a l'esport com a la vida a vegades les coses no surten com un vol.

Adeu a Cape Epic 2022

Ànims i a seguir rodant!