Etapa3: Miquel no pot sortir



Etapa 3 Greyton - Greyton
101 km 2250m

Com cada dia, a les 5h es toca diana al campament i els corredors es comencen a aixecar per berenar i anar preparant-se per a la sortida que és fa a partir de les 7h, segons la classificació en tandes de 75 parelles. Per desgràcia, en Miquel Alzina que seguia participant tot sol, ha passat una mala nit. Es va haver d'aixecar varies vegades per anar a l'excusat i el malestar era generalitzat. Molt a pesar seu, però convençut de que el seu estat físic no li permetia córrer, va haver de prendre la trista decisió de no prendre la sortida, i per tant assumir que quedava eliminat de la cursa. De vegades les coses surten be i d'altres no.

Un es fa preguntes sense resposta: Què ha fallat? No ha estat per falta de planificació,  il·lusió o ganes, però hi ha altres factors que també juguen i que no es poden controlar. Quan la salut no acompanya, no hi ha res a fer i el que s'ha de fer es aturar i recuperar. 

Curses n'hi ha moltes, cos només en tenim un. Veurem com van els aconteixements i si en Miquel es recupera pot reenganxar-se a l'etapa següent, encara que fora de classificació.

Us mantindrem informats. 

Carlos Blanes