Segona diada de bàsquet de l'escoleta, a Manacor



Diada Escoleta de Bàsquet Capdepera Activa a Manacor

El passat cap de setmana passat, les escoletes varen poder gaudir de la segona diada de la temporada, aquesta vegada a na Capellera, Manacor.

Els jugadors de l’equip de preiniciació varen fer diversos circuits d’habilitats motores adaptades al bàsquet. Els nins d’iniciació varen fer diversos partidets contra Bàsquet Manacor, Porto Cristo i Son Servera, on vàrem poder veure als infants gaudir i passar-s’ho molt bé.

L’equip d’entrenadors vol donar l’enhorabona a tots els jugadors, ja que vàrem poder veure una gran evolució respecte a la primera diada. També donar les gràcies al Consell Insular d’Esports per organitzar les diades i fer-ho possible.


 


𝗣𝗼𝗿𝘁𝗼 𝗖𝗿𝗶𝘀𝘁𝗼 - 𝗖.𝗕.𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗣𝗲𝗿𝗲𝗿𝗮 & 𝗣𝗮𝗿𝘁𝗻𝗲𝗿 𝗣𝗿𝗲𝗺𝗶𝗻𝗶 𝗺𝗮𝘀𝗰𝘂𝗹𝗶́

Nou partit dels nostres premini a la pista dels nostres veïnats de Porto Cristo. Com cada partit, els de Capdepera sortiren amb tota la il·lusió i ganes de passar-s'ho molt bé. Aquests nins no tenen límit i cada partit lluiten i ens demostren que dia a dia van millorant. Donar les gràcies i tota la sort al Porto Cristo.


 

La Salle - C.B Capdepera Mini Mixt

El mini mixt visità als companys de La Salle (Palma) per disputar un dels millors partits de la temporada. Els nostres jugadors mantingueren una alta concentració durant tot el partit, l'aptitud fou impecable i el joc en equip, el millor d'aquest any. Tot s'ha de dir, el joc i l'estil de La Salle propicià que es donessin totes aquestes circumstàncies, ja que de ben petits ja es nota l'estil de joc tan reconeixible d'aquest club i és clar, quan t'enfrontes a jugadors que defensen sense fer falta, que juguen oberts i defensen 1c1 sense fer ajudes el joc es torna més fluid i vistos per ambdós equips, si a això li afegeixes que l'àrbitre va estar de 10 doncs el resultat fou el partit a on els nostres jugadors s'entretingueren i aprengueren més. Donar l'enhorabona al nostre equip pel bon partit i l'evolució que estan mostrant i les gràcies als companys de La Salle pel bon tracte i el gran partit realitzat.


𝗖𝗮𝗺𝗽𝗼𝘀 𝟰𝟱 - 𝟳𝟬 𝗖𝗕 𝗖𝗮𝗽𝗱𝗲𝗽𝗲𝗿𝗮 𝗡𝗼𝗮𝗵’𝘀 𝗜𝗻𝗳𝗮𝗻𝘁𝗶𝗹 𝗠𝗶𝘅𝘁

Victòria de l’equip infantil contra el darrer classificat. El partit ha tengut dues parts clarament diferenciades. Als dos primers quarts els jugadors i jugadores de Capdepera no trobaven el ritme, però després del descans poc a poc han anat millorant en tots els aspectes. Finalment, al darrer quart s’ha produït el millor joc de tot el partit, amb un parcial de 6 - 25. Una vegada més donar l’enhorabona a aquest equip, ja que tots els jugadors i jugadores aporten el seu gra d’arena als partits.





 #aravadeboaravadebàsquet