La presentació va tenir lloca abans del Ple ordinari d'agost




L'equip  "San Francisco Beach Soccer Mallorca" representat pel seu president Amedeo Spadaro  i Jaume Faba, jugador i capità de l'equip,  han ofert els dos trofeus guanyats la passada temporada a l'Ajuntament i a tot el municipi de Capdepera. 

La regidora d'Esport va comentar que el patrocini de l'equip és una acció conjunta del departament d'Esports i Turisme, felicitant els resultats obtinguts pel  Sant Francisco.


Durant l'acte, n'Amadeo Spadaro va mostrar el seu agraïment a l'Ajuntament de Capdepera pel suport rebut des de Capdepera Activa i des del Departament de Turisme des d'un primer moment, i que esperen seguir rebent en properes temporades. Durant el seu discurs assenyalà la importància de l'unió de promoció turística i esport. Dissortadament la pandèmia no va permetre fer un esdeveniment a Capdepera.

En nom del consistori, el batle va felicitar el "Sant Francisco" pels èxits obtinguts i manifestar la intenció de seguir patrocinant l'equip. Després va cridar els portaveus dels grups municipals a l'ajuntament per fer-se una fotografia conjunta. 



Per la seva banda en Jaume Faba va agrair que li facilitessin participar en les competicions i entrenaments, a més del recolzament dels companys i ajuntament.

El palmarès d'aquesta temporada del "San Francisco Beach Soccer Mallorca" és el següent:

- Tercer a la Lliga Europea (Euro Winners Beach Soccer)

- Segon a la Lliga Nacional de Futbol Platja.

- Campió COPA D'ESPANYA DE RFEF DE FUTBOL PLATJA.

- Campió de la SUPERCOPA D'ESPANYA DE FUTBOL PLATJA.



Enhorabona!