El  Club de Bàsquet Capdepera aposta per una identitat en base a valors que puguin formar de manera integral als seus jugadors i jugadores.














 

Des del nostre Club hem iniciat un nou projecte de la mà del psicòleg esportiu Marc Sansó, amb l’objectiu principal de vincular la nostra identitat com a club amb una sèrie de valors que ens defineixin i que ens permetin formar de manera integral, més enllà de la pràctica esportiva, els nostres jugadors i jugadores i el nostre cos d’entrenadors.

Els valors que ens identifiquen i volem treballar són: respecte, companyonia, responsabilitat, compromís, humilitat, solidaritat i esforç, incloent en aquest darrer el sacrifici i la perseverança.  

El projecte està temporalitzat en un seguit de fases de les quals ja hem finalitzat la primera, que ha consistit en l’elecció i definició, per part de la directiva i el cos d’entrenadors, dels valors que volem que ens identifiquin com a entitat esportiva. A més, per començar la tasca hem triat els tres valors amb els quals volem fer feina al llarg dels propers mesos: respecte, compromís i esforç.

En aquests moments estem iniciant la segona fase, que consisteix a treballar-los amb els nostres jugadors i jugadores i el cos d’entrenadors en base tant al modelatge com a la definició clara de les conductes que s’esperen i les conseqüències del seu compliment. Així, al final de cada mes s’escolliran els jugadors i jugadores, juntament amb els entrenadors i entrenadores que millor hagin representat aquests valors. 

Des del nostre Club estem convençuts de la importància que té el treball en valors i el fet de crear una identitat que ens defineixi, tant personalment com de manera esportiva. Per això hem apostat per treballar amb en Marc Sansó, vinculat a la nostra entitat des de fa uns anys. Com a professional de la psicologia té una àmplia formació tant en l’àmbit sanitari com en l’especialitat de psicologia esportiva, aportant una gran experiència en el treball amb esportistes i clubs, amateurs i professionals, a més d’un gran coneixement del món del bàsquet, ja que hi està vinculat com a jugador i entrenador. 

Sabem que són temps difícils per iniciar qualsevol projecte, emperò estem plenament convençuts de la importància que té el treball en valors. És una tasca que iniciam en aquests moments amb molta il·lusió i que té previsió de continuïtat al llarg dels  pròxims anys fins que estigui totalment integrada en el nostre dia a dia i es converteixi en part de la nostra identitat com a Club.

#AravadeboAravadebàsquet