Temporada 2019-2020
  












Alineació de l'Escolar en el partit Pòrtol-Escolar. Drets: Juan López, Juanlu Flaquer, Eduard Flaquer, Joan Sard, Javier Garcia, Luis Maya. Acotats: Toni Fajardo, Damian Mesa, Javi Maya, Jaume Torres, i Dani Sureda., També van jugar Julio Cabalgante, F.J. Pérez i Lucas Patricis.




La directiva, per a la temporada 2019-2020, va estar formada per: Bernat Palmer, president; Paco Vega, vicepresident;  Marga Barceló, secretària; Bernat Martí, tresorer; Pilar Gasull, Francisco Cornejo, Miguel Àngel Ruedas, Pep Llobera i Lorenzo Fons, vocals.

 Presentació dels equips del club

Abans de l'inici de la temporada, es van presentar en es Figueral totes les plantilles del club de futbol.

Van ser-hi presents Joan Barceló, vicepresident de la Federació de Futbol de les Illes Balears, i Marga Rico, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera.

La presentació va anar a càrrec de Roger Udina, anomenant els jugadors un per un. Es van fer les fotos de rigor i, en acabar l'acte, Bernat Palmer, president de l'Escolar, es va dirigir al públic i jugadors, agraint primer la presència de Joan Barceló, vicepresident de la F.F.I.B., de Marga Rico, regidora d'Esports de l'Ajuntament de Capdepera, de tots els assistents a l'acte i, de manera especial, dels col·laboradors del club, ja que la seva ajuda és molt important per al bon funcionament de l’entitat.

Presentació dels equips: Roger Udina, Marga Rico, Joan Barceló, Diego Domínquez.

Els entrenadors per a aquesta temporada foren:

Segona Regional: Ismael Venera. Juvenils: Diego Domínguez. Cadets "A": Manuel Morales. Infantils F-11: M.A.Ruedas. Futbol 7: Miki Ruedas. Alevins "A": Miquel Bordoy. Alevins "B": José Herrada. Benjamins "A": Xisco Garau. Benjamins "B": Sebastià Terrassa. Prebenjamins: Xisco Mena. Escoleta: Lucas Patricis. Entrenador porters: Tòfol Irles. Fisioterapeuta: Pap Sastre. Preparador físic: Jaume Faba (va dimitir al gener de 2020 i Jaume Moll, a petició de la directiva, es va comprometre a ajudar el club en la preparació del primer equip). Encarregat del camp: Manolo Navarro. Coordinador: Fernando Martínez.

Segona Regional

Totes les lligues i campionats, a causa de la pandèmia que hi ha en el món, van quedar suspesos. L’Escolar, en el moment de l'aturada, a falta deu jornades per concloure el campionat de lliga de Segona Regional, o sigui a la jornada 28, ocupava la setena posició, que li va donar dret a jugar la lligueta d'ascens a Primera Regional. Els altres equips que van acompanyar l'Escolar van ser els que el precedien a la classificació: Constància B, Balears sense Fronteres, Pòrtol, Santa Ponça i Bunyola.

La Federació va decidir que els partits de la lligueta d'ascens se celebrassin Lloseta, del 18 al 26 de juliol. Es va comunicar que de l’eliminatòria només pujaria un equip, ja que el campió Artà va pujar directament.

El primer partit de l'Escolar va ser contra el Pòrtol i el resultat va ser Pòrtol, 3 - Escolar, 2. Amb aquest resultat l’Escolar quedava eliminat, sense opcions de pujar.


Alineació en el partit contra l'Artà

Partit Escolar-Artà

En el partit celebrat a Lloseta amb mesures estrictes de seguretat, l'equip de Capdepera no va es va aliar de la sort, ja que acabà la primera part amb un avantatge de dos gols gols aconseguits per Luis Maya i Juanlu Flaquer.

El primer classificat va ser el Balears sense Fronteres, que va pujar Primera Regional.

Aquesta temporada, la competició va ser molt animada, ja que després de moltes temporades es van tornar a trobar a la mateixa categoria l'Artà I Escolar. Els resultats dels partits disputats entre aquests dos equips  van ser: Escolar, 2 – Artà, 2 i Artà, 0 – Escolar, 2.


Escoleta de l'Escolar


Classificació final temporada 2019-2020
 

Miquel Bestard