Se va celebrar el passat dissabte, 12 de setembre, a Palma.



Un Campionat que normalment es celebra al maig/juny l'han pogut realitzar ara, per les actuals circumstancies. La gran  majoria dels participants del club han entrenat tots els mesos de juliol i agost i la recompensa pel seu esforç ha arribat. Tots han fet un gran campionat, demostrant que si un és constant millores. Sigui per les circumstancies que sigui... des de casa, a la platja, amb distància o aixecant-se prest per poder començar els entrenaments a les 8 des mati per que mes tard feia massa calor. "Sacrificis" i situacions a les que, aquets joves, s'han adaptat a la perfecció, per jo ja és un mèrit.

Però encara ho varen poder certificar amb uns molt bons resultats a la pista del Poliesportiu Prínceps d’Espanya a Palma.
 

El club va aconseguir 3 campionats de Mallorca.

Marti Cerdà, va guanyar el salt d'alçada i va quedar 2on als 100 metres llisos on va arribar a baixar dels 12 segons, 11.99, llàstima que el vent a favor de 2,2 l’inhabilita aquest temps com a marca personal. Però ja sap que és córrer per sota els 12 segons.

Joan Pons va guanyar els 100m valles amb marca personal inclosa. A demés va quedar 2on al salt d'alçada darrera el seu company d'equip.

Laura Nebot va quedar campiona al 100 metres tanques, poder córrer a la mateixa sèrie amb atletes sub.18 li va ajudar a millorar el seu registre. 

Destacar també a Salvador Brunet que va quedar 4art als 1.000 metres llisos, millorant la seva marca, un atleta que guanya cada dia més experiència en aquestes carreres tàctiques.

El relleu 4 x 100 metres femení  (Carla Toribio-Elisa López-Nuria Blanes-Laura Nebot) va quedar també a la 4a posició. Amb només 1 setmana de preparació varen quedar molt contentes ja que les quatre varen realitzar els canvis de testimoni amb molta facilitat.

Na Carla Toribio, benjamina de l'equip, ja que encara es de primer any, va fer una molt bona actuació als 100 metres llisos, millorant marca i un 9a plaça. En Francesc Lorenzo quedà 5è a llançament de pes i va millorar la seva marca en més de 70 cm. Nuria Blanes i Elisa Lopez, que tan sols duien entrenant 2 setmanes es varen animar no només a ajudar a fer el relleu, també van participar en 300 metres na Nuria; i en 600m, n'Elisa.