El passat dilluns dia 13 i dimecres dia 15 de juliol van tenir el plaer de poder participar a l’escoleta d’estiu de Capdepera.

Al llarg d’aquests dos matins van mostrar a tots els grups de l’escoleta els principis bàsics del bàsquet amb la realització de diversos jocs, circuits i activitats.

La coordinació de l’activitat va anar a càrrec del nostre entrenador Jaime Nadal amb l’ajuda de na Maria Gili i na Laura Gili; realitzant una feina pedagògica excel·lent que sumat a les seves qualitats esportives ens fa estar molt orgullosos de la jove cantera d’entrenadors/es i preveure un futur molt prometedor dins el Club.

Van contar també amb el suport i la participació d’en Pep Sancho i en Juan Antonio Ferrera, coordinadors esportius del Club.  

Volem agrair a l’empresa Onesport, que s’encarrega de la gestió de l’escoleta,  l’acollida i el suport que ens han ofert aquests dies tant per part de la direcció com dels monitors.

Esperam poder tornar al mes d’agost i que els nins i nines que han participat de la nostra activitat s’ho hagin passat tan bé com nosaltres i hagin gaudit de la pràctica esportiva del bàsquet.

En aquests moments estem formant els equips de cara a la propera temporada, en edat escolar a partir dels 3 anys fins al 16, si estau interessats en la pràctica del bàsquet o ho voleu provar no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a traves del nostre correu Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la. o per missatge privat a les nostres xarxes socials Facebook i Instagram @clubdebasquetcapdepera.