Cerquen nines nascudes l'any  2007 i 2008




















Des del Club de Bàsquet Capdepera, com sempre, apostam per l’esport femení.

La propera temporada 2020/21 volem iniciar un nou projecte que ens fa molta il·lusió des de fa temps, la posada en marxa d’un equip en categoria Infantil femení.

A partir d’una bona base composta per un grup de jugadores del nostre Club que han jugat fins ara federades en grups mixts ens agradaria arrancar aquest nou equip.

Cercam nines nascudes el 2007 i 2008  a les que els agradi el bàsquet o que ho vulguin provar. Si us fa ganes, podeu posar-vos en contacte amb nosaltres al telèfon que teniu a la imatge.

L’objectiu és que les jugadores femenines puguin continuar formant-se i competint en categories federades, ja que a partir de categories superiors no està permesa la composició d’equips mixts.

Continuam una temporada més amb l’Equip Sènior Femení i amb la participació de nines i dones en totes les nostres categories des de l’Escoleta d’Infantil fins al nostre CB Capdepera Keops Sènior Femení que juga a la màxima categoria federada.  

No cal dir que, si vos interessa el bàsquet o ho voleu provar, nins i nines, homes i dones, de qualsevol edat... us podeu posar en contacte amb nosaltres i estarem encantats  que participeu en el nostre Club.