El millor, la victòria!




Dissabte 22 de Febrer
Madre Alberta "B" 1 - Parque Nereida Suites Hotel 3

Sets: 20-15 / 25 - 18/ 15 - 25/ 13 - 25

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Maria del Carmen, Mariona Fullana, Lena Rocha, Gloria Reche, Elena Navarrete, Marta Muñoz, Neus Garau, Aina Alzamor, Ainoa Pérez, Clàudia Adrover i Paula Lorenzo.

El partit començà molt bé, amb un fort servei de la nostra jugadora Marta Muñoz, aconseguint un 10-0, això va fer que les jugadores de Capdepera es confiessin, pensant que la victòria estava assegurada. L'equip de Madre Alberta va començar entrar el seu servei i les nostres jugadores no eren capaces de fer una bona recepció. Va ser un primer set on el guanyador va ser el que va tenir més encert amb el servei.

El segon set les jugadores van sortir bastant confiades i això els va passar factura. L'altre equip aprofità la nostra baixada d'intensitat i es va emportar el set amb un 25-18.

El tercer set, les jugadores van sortir més concentrades, veient que si no reaccionaven i canviaven l'actitud l'equip local tornaria a fer mal i podia emportar-se el set. Una bona reacció i canvi de mentalitat, van servir per guanyar el set. 

El darrer set s'havia de guanyar per tancar el partit i no anar al "tie break". Les jugadores de Capdepera van jugar una mica millor que als altres sets, però el joc que es va poder observar va ser molt senzill, ja que sols es va jugar amb el servei. A l'hora de construir jugades, de defensar, de realitzar un joc vistós, que en qualque moment ens tenen acostumats a veure, no va poder ser.



Les reflexions finals van ser que no s'havia entrat en cap moment al partit. Ens havíem emportat la victòria perquè l'equip de Capdepera va ser una mica superior al de Palma, però per poca cosa més. Tot això ens dóna per reflexionar i canviar el xip, on és igual l'equip que estigui al davant, ja que si és inferior a nosaltres, hem de treballar igual o més per gaudir de jugar a volei.

Ara ens toca una setmana de descans de lliga i de treballar per afrontar el darrer partit de lliga a Capdepera contra el líder CV Alaró. Volem acabar donant una bona imatge, gaudint i posant les coses difícils a l'Alaró.

Esperem que la gent s'animi a venir al poliesportiu, Dissabte 7 de març a les 10'30h. Moltes gràcies!