Júnior masculí
Pollença, 80 - CB Capdepera, 60
Dimecres, 12 febrer 2020

Derrota contundent dels júniors de manera contundent davant un equip que “a priori” no  hauria de passar per dement l’equip gabellí, com ho van fer. Si bé és cert que els locals van estar encertats  en totes les facetes de lloc, tot el contrari de l’equip de Capdepera. 

Aquesta setmana cal treballar per preparar el partit davant el líder, i possiblement futur campió de la categoria, que enfrontaran amb moltes  ganes de trobar bones sensacions.



Premini Mixt

Artà- Capdepera
Divendres, 14 febrer 2020

Partit en el que la intensitat de l’equip del poble veí va determinar la duresa del encontre, però els moments en que el conjunt gabellí estava concentrat l’equip rival va tenir dificultats per a jugar.
S’esperen canvis. 
 



Minis mixt
Santanyí - C.B. Capdepera
Dissabte, 15 febrer 2020

El minis de Capdepera varen sortir molt adormits i la primera part no tingueren la concentració suficient per poder competir, però després del descans es posaren les piles i jugàrem a un gran nivell, competint de tu a tu amb els seus rivals.



Cadet masculí
CB Capdepera, 50 - Sa Cabaneta, 82.
Diumenge, 16 febrer 2020

Derrota de l’equip cadet masculí a casa davant l’actual líder de la lliga. El partit va començar molt igualat en el marcador, dominant els locals durant el primer temps, arribant a tenir una diferència de 4 punts favorable als visitants en el descans. Malgrat tot, la diferència en el desgaste físic necessari per a mantenir aquest marcador se començà a manifestar en el tercer temps, i l’equip de Sa Cabaneta va anar incrementant la diferència minut a minut, acabant amb una victòria clara i merescuda.  

 




Sènior femení
CB Capdepera, 43 - Sa Cabaneta, 36
Diumenge, 16 febrer 2020

Primera victòria de la temporada de l’equipo gabellí. Un partit en el que, en tot moment, el conjunt de Capdepera van anat davant en el marcador. Els locals van saber atacar en els distints moments del partit. Les al·lotes de Capdepera segueixen el seu ritme ascendent i comencen a competir a tots els partits.

  

Insular masculí sèniors
CB Capdepera, 75 – 63, Binissalem
Divendres, 7 febrer 2020
CB Pollença, 76 – 62, CB Capdepera
Dimecres, 12 febrer 2020

Dos partits de joc molt semblant però amb resultat diferent. 

El primer contra Binissalem va ser possiblement el millor de la temporada per als nostres sèniors, tot i que els visitants feren un gran partit i el resultat no reflecteixes la igualtat de tot el matx, cal destacar el bon joc, l'alt ritme i el bon encert en el tir dels nostres. Poder comptar amb 12 jugadors (3 júniors inclosos) per primera vegada va ser un gran factor a favor.

El segon partit va ser tot just el contrari. Un gran partit del Capdepera (el qual no es reflecteix en el marcador) no va ser suficient per vèncer a un bon Pollença que va tenir un gran encert a la recta final del partit. La falta de jugadors, per contra, fou un gran condicionant per poder guanyar el partit.

Es nota que l'equip està agafant dinàmica i va pel bon camí







Partits de la pròxima jornada: