Acollí la prova del Campionat de Mallorca


 



La Porciúncula, acollí la  XXIXa edició  del clàssic “Mateo Domínguez” en el qual participaren esportistes del Claudia Troppa Sport Center. Malgrat les dificultats provocades per la climatologia,  se concentraren més de 400 atletes que competiren èpicament.

Així resultà un diumenge complicat per la pluja i previsió d’alerta de mal temps provocades per la borrasca Glória. I els atletes que van participar del cros ho varen donar tot, davant la pluja persistent es varen comportat com uns valents, oferint el millor.

Les nines de la categoria sub -10 van tenir una actuació espectacular. Maria Femenies va aconseguir la plata i Margalida Servera el bronze en la distància de 1000 metres. Pel que fa al masculí, Pere Ginard va fer una bona carrera lluitant fins el darrer moment i va aconseguir una meritòria 5a posició.

A la categoria sub-12 Maria Servera aconseguí la segona posició, medalla de plata.

Cal destacar també a Inés Lorenzo (6a), Paula Lorenzo (9a), ja que enguany són les petites de de la categoria sub-14 i la cursa és de la doble distància que l’any anterior. A la mateixa categoria, masculí,  Víctor Wallrabenstein (13è) i Jaume Llaneres (16è).

Lucia Herraez, Salvador Brunet, Jaume Cutilles, Fede Garces, Júlia Caldentey, Toni Llaneres, Joana Domenge i les benjamines Arianna i Sofia Pawelski també van competir en les seves respectives categories doemostrant molta força en un dia tan complicat-