Parque Nereida Suites Hotel 1 - Entreculturas Montesión Blau 3


 

Parque Nereida Suites Hotel 1 - Entreculturas Montesión Blau 3

Sets: 25-17 / 16-25 / 17-25 / 17-25
Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Ainhoa Navarro, Lena Rocha, Neus Garau, Paula Lorenzo, Aina Alzamora, Elena Navarrete, Gloria Reche, Valentina Fuentes.

Partit complicat el jugat aquest dissabte, on se sabia que l'equip contrari tenia un gran servei i molta alçada.

Al primer set les jugadores de Capdepera van sortir molt concentrades, van realitzar un bon joc, van saber aturar el servei del Montesión, i es va poder veure reflectit al marcador.

El segon set la cosa va canviar, l'equip visitant va fer molt de mal amb el servei, l'equip gabellí es va venir abaix anímicament i van començar les errades, això va facilitar al Montesión emportar-se el set.

El tercer i quart set varen ser molt similars, l'equip local lluitava fins a meitat de cada set. El marcador anava molt igualat fins que l'equip visitant extreia el seu potencial en el servei i amb algunes jugades d'atac.

Partit que es presentava difícil, ja que sabíem el potencial de l'altre equip, però a pesar de les nostres errades les nostres jugadores van reflexionar i observarem que s'ha fet un canvi i hi ha hagut una evolució entre el partit de la primera volta i aquest.

Les nostres jugadores varen sortir una mica cap baix perquè és veritat que es varen cometre algunes errades, de no ser així tal volta haguéssim pogut disputar un cinquè set, però després de les reflexions s'ha de dir que varen tornar les rialles i les ganes per seguir lluitant els partits que queden per disputar.