Partit molt emocionant on el Parque Nereida Suites Hotel se’n va dur una ajustada victòria.

Dissabte 21  de Desembre 2019
Parque Nereida Suites Hotel, 3 - CVS Sebastian Pastor CB Sóller, 2
Sets: 25-27/31-29/25-27/25-18/15-13

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Marta Rodriguez, Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Ainhoa Navarro, Lena Rocha, Ainoa Pérez, Neus Garau, Paula Lorenzo, Aina Alzamora, Elena Navarrete.

S’enfrontaven dos equips molt igualats en la classificació. En el primer set l’equip gabellí va dominar el marcador arribant a tenir punts de partit, col·locant-se 24-20, però la pressió va jugar una mala passada i el set va ser a favor de l’equip visitant, 25-27.

El segon set, va ser practicament igual, tornant tenir pilotes de set, 24-18, i no va ser fins el 31-29 que aconseguiren guanyar, finalment, el set. El tercer set fou idèntic  al segon, tornaven tenir pilota de set 24-20 i es va tornar a perdre el set per falta de concentració i errades garrafals.

El quart set el dominà l’equip local i es va poder veure el bon joc de les nostres; un  joc fluït i continu.

Finalment encetàvem el cinquè set arribant-hi per primera vegada en tota la temporada. Un set on les nostres van sortir amb molts de nirvis i por. El canvi de camp es va fer amb un 8 a 11 a favor de l’equip visitant. Després d’un temps mort, que simplement es va demanar per donar confiança a les jugadores, van poder reaccionar a temps i la victòria de set va ser un ajustat 15-13.

Gran partit el jugat pel nostre equip de Capdepera, on van fer vibrar i gaudir del volei a tot el públic assistent.

A les reflexions finals vam poder extreure dues conclusions: la impotència de no haver donat la cara als punts decisius i que van gaudir molt de jugar aquest partit tant competit.

Acabam l’any de la millor manera, i el  Volei Capdepera vos vol desitjar unes bones festes i feliç any nou!