Comencem la segona volta!



CV Pollença, 0 - Parque Nereida Suites Hotel, 3 

Sets: 14-25/15-25/12-25

Jugadores: Lena Torremocha, Marta Muñoz, Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Elena Navarrete, Ainoa Pérez, Neus Garau, Paula Lorenzo, Aina Alzamora i Ainhoa Navarro. 

El partit es presentava senzill, per això les nostres jugadores van poder gaudir de jugar i provar coses noves dins el món del volei que van aprenent als entrenaments. Ara com ara, cada partit ens serveix per experimentar coses noves, provar tocs, jugades, serveis, etc... 

Els tres sets van ser idèntics. Les de Capdepera van sortir molt concentrades i van acabar igual de concentrades, i cal dir, que a vegades és molt complicat mantenir aquest nivell de concentració quan l'equip rival és una mica inferior. La confiança ens ha jugat males passades al llarg de la temporada però aquesta vegada ho van saber gestionar molt bé. 


Van anar agafant confiança al llarg del partit i es van veure jugades bastant bones i vistoses. L'altre equip en cap moment va abaixar els braços i lluità cada punt. Però finalment el partit es decantà a favor nostre. 

De les reflexions finals, crec que totes hi van estar d'acord, havien gaudit molt de jugar i cada vegada veuen que esforçant-se als entrenaments i treballant surt el que es desitja.