Collerense, 3  - Escolar, 1

 
En primer lloc explicar, que la data de la disputa d’aquest partit, era la del passat diumenge. Degut al pont de la Constitució ambdós clubs es posaren d’acord per ajornar aquest partit, degut a les innumerables baixes de jugadors i , finalment,es jugà dilluns 9 de desembre a les 20’30 hrs.

Dilluns ventós i de fred. La superfície del terreny de joc del Collerense en pèssimes condicions de manteniment. Cosa que els jugadors verds-i-blancs, ho notaren i els s’hi afectà a l’hora de poder desenvolupar el seu estil de joc.

La primera part del partit no va ser vistosa. El canvi de propietari de la pilota era continu. Es podia emprar el tòpic de: que es semblava més a futbol de carrer que a un partit de futbol federat.

El nostres jugadors, uns quants d’ells, no habituals com a titulars, es notaren com si n’estiguessin fora de posició. El control de la pilota, degut a l’estat de la gespa, era prou complicat, cosa que provocava les continues pèrdues de l’esfèrica i feia que el joc fos molt embolicat. Malgrat aquest descontrol, crearem algunes clares ocasions de gol, que no sabérem definir al últim moment. Va ser a la tercera ocasió, quan en una jugada per la nostra banda dreta, en Miki, va aprofitar la seva velocitat, per marxar de la seva marca i acabar la jugada, creuant la pilota a pal contrari que defensava el porter local. El gol fou molt celebrat i pareixia que donava una mica de tranquil·litat a l’hora de desenvolupar el futbol que sempre intenten fer els nostres jugadors.

L’alegria no durà gaire. A la treta d’una falta ens agafaren fora de lloc i el Collera aprofità aquesta despistada per posar la igualada al marcador. La primera part acabà amb empat al marcador.



A la segona part s’esperava una mica més de control sobre el joc i sobre la pilota per part dels nostres jugadors. El Collera va fer una tímida passa de cap endavant, avançant les seves línies. Ens atacaven per bandes creant perill en algunes ocasions amb jugadors contraris totalment desmarcats. No tardà molt el Collera en avançar-se al marcador. L’Escolar entrà dins un temps on el contrari ens guanyava la partida. Fou sobre el minut 20 de la segona part que, degut a una entrada molt lletja per darrera per part d’un dels nostres centrals, es produiren un fets que mai tingueren que haver succeïts. La falta, duríssima, provocà que dos jugadors del Collera, increpessin l’acció poca esportiva a Jaume Torres amb qualque cosa més, que paraules. El nostre jugador, amb una acció molt desafortunada i del tot injustificada, agredí de forma violenta, a un d’aquells rivals, que l’estrenyien de valent. Tot allò va derivar en una gran picabaralla que acabà indirectament amb la concentració del nostres jugadors. A partir dels fets l’Escolar, amb un home menys, no fou capaç de afrontar la resta de partit amb opcions de capgirar el marcador.

Aquestes accions, tan desafortunades i poc esportives, no poden succeir i no es poden tornar a repetir. Hem d’afrontar els partits en serenor i lluny d’entrar en les provocacions dels contraris. Hem de saber fugir i evitar els enfrontaments, tan físics con verbals; evitar les picabaralles estèrils i mai, de cap de les maneres, es pot arribar, dins o fora d’un camp de futbol, a les mans. Esperam per el bon nom del nostre club que actes tan desafortunats, no tornin a succeir. 

Resultats de la darrera jornada:

Collerense B, 3 - Regional, 1
Juvenil, 4 - Campanet, 0
Infantil F11, 2 - RCD Mallorca, 10
At CIDE A, 5 - Infantil F11, 0
Infantil F7, 9 - Arta At, 3
Rotlet Molinar A, 8 - Alevi A, 1
Alevi Primer Any, 1 - Club Juvenil Petra, 3
Sp. Sant Marçal  0 - Benjami A, 1
Prebenjami, 0 - Cala d’Or, 2