Escolar 3 - Taujà 0

 

Avui, els jugadors de l’Escolar s’han conjurat, reunint-se i fent un dinar de companyonia, per guanyar aquest partit sí o sí. Aquesta estratègia, per recuperar sensacions, ha donat molt bon resultat. Tal vegada, aquestes mostres d’unió i per recobrar l’ànim, s’haurien de promoure més sovint. Destacar, del partit d’avui, el retorn de Jaume Faba i de Juanlu Flaquer. Jugadors, sobretot, en Faba, que ha estat lesionat de llarga durada. En Jaume, ha reaparegut de la millor manera possible: marcant gol. Des d’aquest portal, desitgem molta de sort i bons resultats a ambdós jugadors.

Cal lamentar, a les acaballes del partit, dins del temps afegit, on en Miquel Martí, ha patit un cop que l’impedit continuar dins del terreny de joc. Ha abandonat de forma preocupant el camp acompanyat pel fisio de l’equip, peu rosec peu rosec. Esperam, de veritat, que sols sigui un petit ensurt i que el proper partit, dins el Collera, pugui jugar fora més entrebancs. També, segons els comentaris unànims de la graderia, cal lamentar que, en Lluís Crespo i en Carlos Niño, per motius que no han transcendit, es vegin obligats a abandonar i lluny de la seva voluntat, la disciplina del club. En quant a Barbas, que també ho deixa, ho fa, per motius purament esportius.

Quan a la part esportiva, dir, que just, començar el partit, ja s’ha vist, que els gabellins, avui, han sortit decidits a guanyar el partit. Pràcticament, durant tot el partit, podem dir, que ha sigut un contundent monòleg per part, de tota la plantilla de l’Escolar.

Durant el primers vint minuts, hem pogut comptabilitzar, fins a sis clares ocasions de gol. Totes aquestes ocasions han sigut un, u contra u, amb el porter visitant què, els seus defenses, superats en tot moment, pels nostres jugadors, l’han venut amb nombroses ocasions. Seguim perdonant massa i la graderia i l’equip ho pateix...

El domini de la pilota, del camp i de l’espai ha sigut la nota dominant, per part de l’Escolar al llarg de tot el partit. Tant la nostra línia defensiva com la nostre línea de mitjos han sabut imposar la seva superioritat dins totes les accions del partit. L’Escolar, avui sí, a pogut desenvolupar el futbol que tan bons resultat ens ha donat. Aquest domini tan aclaparant ha propiciat, que el porter, López, hagui sigut durant tot el partit un simple espectador. Tot i això, el nostre porter ha aturat de forma magistral un penal molt rigorós assenyalat per l’àrbitre.

Els nostres puntes han pogut aprofitar moltes de les pilotes que la nostre mitja han col·locat a l’esquena de la defensa Taujana. La velocitat, per part dels puntes verds, ha sigut una arma letal per poder superar els marcatges efectuats pel rival d’avui i que les pilotes penjades des de la banda arribessin, de manera molt perillosa, fins dins l’àrea petita dels contraris.

La primera part, malgrat gaudir de claríssimes ocasions de gol, ha acabat amb l’empat inicial, un xic desesperant. Els gols, a la fi, i era qüestió de temps, han arribat després del quinze primers minuts de la segona part. Cal destacar el gran gol de Jaume Faba que, des de posicions prou llunyanes, ha aconseguit fer una espectacular vaselina al porter taujà.

Resumint un poc tot el succeït podem dir que l’Escolar avui, s’ha tornat a desferrar, un molt bon partit. Esperam que sia el punt d’inflexió, per passar de resultats negatius a resultats positius, i que hagi arribat per quedar-se la resta de temporada. El partit d’avui ha de servir per esperonar i recobrar les sensacions positives que tan han cercat els nostres jugadors.

La propera jornada la disputarà l’Escolar dins el camp del Collera i, serà el dissabte set de desembre. Espere’m que el pont de la Immaculada no resti efectius a l’equip. Aquest camp i, la posició que ocupa el Coll d’en Rebassa, fa què, el pròxim partit, sigui una nova i clara oportunitat de aconseguir el tres punts. Així o desitjam!



Resultats de la darrera jornada:
 
REGIONAL 3-TAUJÀ 0
SAN CAYETANO 2-JUVENIL 5
CADET 3-BINISSALEM A 2
SON CLADERA 12-INFANTIL F11 0
ESPANYA 7-INFANTIL F7 9
ALEVÍ A 3-JOV. MALLORCA B 1
ALEVÍ PRIMER ANY 2-JUV.CAN PICAFORT 8
BENJAMÍ A 1-SAN FRANCISCO 7
ALGAIDA 11-BENJAMÍ PRIMER ANY 2
FELANITX 0-PREBENJAMÍ 7