L'ex-jugador Paco Bonet va ser el representant del Reial Madrid convidat per la Penya




Els socis fundadorts José Sánchez, R.Rodriquez, Alfonso Cercos van rebre l'escut de plata de la Penya, en reconeixement als seus trenta anys de socis.



Divendres, dia 15 de novembre, va tenir lloc al Restaurant de el Polígon de Capdepera, el sopar anual de la Penya, amb l'assistència en representació de el Reial Madrid de Paco Bonet exjugador de l'equip blanc. Amb assistència de la majoria de socis, abans del sopar Juan Carlos de la Torre president de la Penya Mallorquinista es va dirigir als presents donant-los les gràcies per la seva assistència, lliurant-los un nou carnet de soci amb un modern disseny inclòs una foto tipus carnet de l' penyista.



A continuació de la intervenció de el president es va servir el sopar consistent en un exquisit bufet. Després del dinar hi va haver un reconeixement per als tres socis, José Sánchez, R.Rodriquez i Alfonso Cèrcols inscrits des de la seva fundació, després de trenta anys segueixen fidels al seu compromís amb la Penya i a el Reial Madrid. Hi va haver un record per a tots els socis ja morts entre ells Toni Bauzà primer president fundador. A continuació els sortejos de rigor, entre ells la visita d'un soci a les instal·lacions de el Reial Madrid, samarretes signades per un jugador blanc nom a decidir per l'agraciat i l'escultura dissenyada per Pere Pujol que va ser gran Madridista i soci de la Penya de Cala Rajada.







Per finalitzar l'acte va prendre la paraula Paco Bonet, felicitant de manera efusiva als tres socis fundadors, recalcant de ser de el Reial Madrid no és només quan es guanya títols, ser d'el Real es demostra animant l'equip en els mals moments esportius de el club millor de el món pels seus títols aconseguits al llarg de la seva història.



Paco va estar content de representar el Reial Madrid que compta amb unes 2.600 penyes repartides i el poder estar present en el 30 aniversari de la Penya Madridista de Cala Rajada.


BEST