El Renshinkan triomfa al 1r rànquing de judo escolar, amb 5 primers, 3 segons i 3 tercers classificats

El Renshinkan comença molt bé el rànquing escolar. Amb la quasi totalitat dels clubs de Mallorca, i la participació d'un centenar de joves atletes va donar començament el primer torneig de la temporada vàlid per a la classificació del Campioant de Mallorca. Les edats reservades eren dels 13 als 17 anys. L'esdeveniment va tenir lloc el dissabte passat, dia 16 de novembre,  a les instal·lacions del Pavelló de Calvià

El Renshinkan va obtenir una de les millors places de la taula classificatòria amb 5 primers llocs 3 segons i 3 tercers.

Els medallistes són els següents:

Medalla d'or: IRENE ALBA, SOY THEUNISSE, WASSIM EL ARJOUNI, MARC VIVES i SAIF EL ARJOUNI.

Medalla d'argent: PERE ANTONI GONZÁLEZ, AITOR FERNÁNDEZ i Mª DEL MAR JAREÑO

Medalla de bronze: JOSEPHINE DEUTGEN, JOAN TONI GALLARDO i PAULA FERRER.