El diumenge dia 17 a les 4 de la tarda es van presentar, a Es Figueral, totes les plantilles del club de futbol


Van estar presents Joan Barceló, vicepresident de la Federació de futbol Illes Balears i Marga Rico, regidora d'esports de l'Ajuntament de Capdepera.





La presentació va anar a càrrec de Roger Udina que va anar nomenant els jugadors un a un. Es van fer les fotos de rigor i, a l'acabar l'acte, Bernat Palmer president de l'Escolar es va dirigir al públic i jugadors agraïnt primer la presència de Juan Barceló, vicepresident de la F.F.I.B., de Marga Rico regidora d'esports de l'Ajuntament de Capdepera, a tots els assistents a l'acte i de manera especial als col·laboradors del C E Escolar, ja la seva ajuda és molt important pel bon funcionament de club. També a Encinaluz que aquesta temporada ha col·laborat regalant unes banquetes per als equips de Futbol 7, d'aquesta manera els jugadors i el cos tècnic estaran més protegits de les inclemències de el temps.



Finalment pren la paraula Joan Barceló demanant disculpes per l'absència de el president de la F.F.I.B. Miquel Bestard per estar fora de l'illa, animà a la directiva de l'Escolar a seguir amb el seu treball oferint com sempre la col·laboració de la F.F.I.B.


PLANTILLES: 


ESCOLETA DE L'ESCOLAR


PRE-BENJAMINS


BENJAMINS A


BENJAMINS B


ALEVINS


INFANTILS F-7


INFANTILS F-11


CADETS


JUVENILS


SEGONA REGIONAL


BEST