Partit d'alts i baixos.



Dissabte, 2 de Novembre 2019
Parque Nereida Suites Hotel 1 - Esporles VC Blau 3
Sets: 17-25/27-25/16-25/9-25

Jugadores: Lena Torremocha, Marta RodrÍguez, Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Valentina Fuentes, Lena Rocha, Elena Navarrete, Marta Muñoz,  Neus Garau i Aina Alzamora.

Partit on s'enfrontaven el segon i tercer classificat de la categoria i l'equip local presentava prou baixes, ja que era una data complicada.

El partit començava molt igualat, lluitant cada pilota fins que una sola jugadora de l'equip contrari va realitzar 8 serveis seguits i decantà el primer set a favor de l'Esporles. A partir d'aquí la distància en el marcador era massa ample per retallar-la.

El segon set es jugà amb la mateixa dinàmica encara que l'Esporles anava tot el temps al davant en el marcador i no fou fins als punts finals on es remuntà el set i acabà amb un ajustat 27-25 per l'equip gabellí.

La falta de concentració de l'equip de Capdepera va fer que el tercer i quart set fos a favor de l'equip visitant. Les nostres jugadores van baixar els braços i no van poder fer front a la superioritat visitant.

Reflexionant al final del partit es va poder concloure que encara que la temporada s'inicies en tres victòries s'ha de lluitar a tots els partits si es vol guanyar. La part positiva fou que es va jugar molt millor que el partit anterior i que les ganes i motivació van poder deixar un set a favor del nostre equip.

Volem donar les gràcies a Parque Nereida Suites Hotel i a Kitsport perquè aquesta setmana s'ha estrenat el nou xandall.