Senior masculí
Capdepera Bolero, 58 - 54 Son Servera

Partit irregular per part dels dos equips a on es varen poder veure petites pinzellades dels estils de joc però encara amb molt de marge de millora.
Marcat per la bona intensitat defensiva i a on el Capdepera va estar al cap davant en el marcador durant tot l'encontre amb bones transicions i bon joc col·lectiu a l'inici i amb una bona defensa i encert individual al final, el partit va estar ben controlat pels locals fins als darrers minuts a on els visitants varen aconseguir igualar el marcador però la constància del Capdepera va determinar el matx.

Desitjar sort al Son Servera per aquesta temporada i donar l'enhorabona a aquest grup, per una treballada i merescuda primera victòria a la lliga.




Júnior masculí

Porto Cristo, 35 - CB Capdepera, 106

Partit fàcil per als júniors, però al mateix temps jugant al 100% amb sortides letals a contraatac i gran pressió en defensa. Un excel·lent partit per que tots els jugadors tinguessin minuts i els aprofitessin.

Van tornar a casa amb la satisfacció d'haver aportat, cadascun, el seu granet d’arena.
En general, i malgrat la diferència entre els dos equips, ens vam anar a casa amb els deures fets.

Parcials: 1r 4/37, 2n 13/25, 3r 10/22 i 4t 8/24.



Cadet masculí
Arta 59 - 51 Capdepera First Sun

Partit amb dues versions molt diferents dels cadets, començant amb un domini clar davant el seu rival, però que només va durar uns 15 minuts. A partir d’aquí, la falta d’encert en les finalitzacions, les múltiples bolles perdudes i la falta de concentració varen fer que el partit no se pogués guanyar. Donar l’enhorabona a l’Artà per la seva merescuda victòria.






Mini mixte

CB Capdepera - Zona5 Sant Llorenç

Primer partit dels nostres minis i bona forma de passar-se les piles de cara a la nova temporada.

Els nins i nines han gaudit de jugar al bàsquet, alguns tornaven a jugar i d'altres que tenien la seva primera experiència.
Esperant amb molt d'entusiasme el començament d'aquesta nova temporada.