Sènior masculí

Bàsquet Manacor 84 – 76 Capdepera Bolero.

El sènior masculí s'enfrontà al Manacor en un partit molt disputat i emocionant, amb d'alts i baixos i que es va haver de decidir a la pròrroga.
Els locals començaren molt "enxufats", encertats en el tir i amb les idees clares, tot el contrari que als nostres sèniors, que es varen veure sorpresos pel ritme de joc, triant males accions i concedint cistelles ràpides per una defensa molt passiva. Amb tot això el Manacor s'arribà a posar amb 22 punts d'avantatge, però la reacció dels nostres arribaria a la segona meitat.
Si una cosa està deixant clar aquest grup a l'inici de temporada, és que no es donen per vençuts i que volen competir tots els partits i així ho demostraren. Es va fer una molt bona feina en defensa i l'atac es va tornar més organitzat i dinàmic, intentat atacar allà a on es creia que es tenia avantatge. I així, amb paciència i constància s'arribà al moment decisiu, amb empat en el marcador, 4 segons per finalitzar i possessió per al Capdepera, però l'acció final no es va poder convertir i es va haver d'anar a una pròrroga marcada pel cansament i expulsions a on el Manacor va estar un punt per sobre dels nostres.
Donar l'enhorabona al Manacor i ànims als nostres perquè la bona feina al final donarà bons resultats.     

                               

Cadet masculí
Capdepera First Sun 49 - 56 Porto Cristo

Primer partit de la temporada del cadet masculí amb alts i baixos durant els 40 minuts. Els primers moments del partir varen ser bons pels locals, però a partir del minut 5 de partit la cosa va canviar. Els tirs no entraven, la concentració era baixa i els visitants es varem posar fina a 21 punts de diferència. Finalment, un bon darrer quart va fer que els gabellins lluitessin els darrers minuts per igualar el marcador, però no va ser possible. L’equip ha de seguir treballant, però les sensacions son bones, ja que si els jugadors son capaços de mantenir el bon joc, que han demostrat que saben fer, durant tot el partit, el nivell de joc que tenen és alt.           





Insular femeniní
C.B. Capdepera 44 - Son Servera 77

Primer partit de la temporada contra un equip molt competitiu i intens, que plantejà un partit complicat des de l'inici. L'equip local va saber respondre amb intensitat defensiva i bon ritme de partit , durant la primera meitat del partit, acabant el segon període amb una diferència d'11 punts. A la segona meitat del partit, l'equip visitant incrementà el seu encert en el tir exterior, cosa que els va permetre incrementar la diferència aconseguida en el marcador.
L'equip gabellí demostrà tenir capacitat defensiva per a competir el partit i deixà bones sensacions en un encontre de màxima exigència.  




Horaris dels partits de la propera jornada