Dissabte, dia 14 de setembre, va tenir lloc a la zona del poliesportiu, la Fira de l?Esport 2019. Enguany la han participat el Club de Bàsquet de Capdepera, el  CE Escolar,  Claudia Troppa Sport Centre, Capdepera en Joc, Judo Reshinkan  i s'Alzinar futsal. 

En un principi, amb el canvi de dates de al fira, s'esperava una major participació, però el mal temps ( de fet s'arribà a pensar en anul·lar-la per les previsions meteorològiques) va restar visitants durant el matí. Justament durant el matí era quan estaven organitzats els tallers, les demostracions, les classes i els jocs pels infants. 



A mig dia el temps millorà i amb l'al·licient de la paella preparada pels "Rice man" de les festes del Carme la participació s'animà. Una altra vegada només podem sinó escriure elogis cap els cuiners i col·laboradors... la paella tornà a ser excel·lent pel goig dels comensals.







Al capvespre s'organitzà el segon gimcana esportiu, que en aquesta ocasió superà les expectatives inicials, ja que als grups inscrits prèviament s'afegiren altres a darrera hora.

La regidora d'esports ens comentà que si bé la assistència havia esta menor de l'esperada, especialment al matí, la paella va ser multitudinària i les activitats de capvespre van ser prou nombroses. El canvi de data i el mal temps segurament no ajudaren a que la fira fos més concorreguda. Aprofità per agrair a tots els clubs que participaren en la fira de l'esport.

Us deixem unes imatges: