Binissalem B 0- Escolar 5

Bon partit el realitzat avui horabaixa per l’Escolar davant un rival del tot assequible. L’Escolar ha sortit amb les idees, impartides pel míster Venera, molt clares.  Als cinc minuts les idees han donat el seu resultat. Amb l’u a zero l’Escolar ha serenat el seu joc i s’ha posat a tocar la pilota deixant al rival completament descolocat i fora deixar que entràs en el partit. L’Escolar s’ha fet l’amo de la pilota i del joc i, malgrat haver disposat de clares ocasions de joc, no ha estat fins el darrer minut del primer temps quan ha aconseguit el 0-2.
A la reanudació de la segona part l’Escolar ha fet una pasa endavant cosa que el Binissalem no ha sabut contrarestar. Prest ha arribat el 0-3 que ha sigut la puntilla per els vinaters. Les ocasions han seguit arribant al mateix temps que els gols. Avui hem utilitzat la perillositat que la nostre banda dreta te. Destacar la important aportació den Miki als tres primers tres gols dels verds, fruit d'aquesta col·laboració de la banda dreta. També cal destacar la seriositat i la serenitat que la nostre línea defensiva ha demostrat al llarg de tot el partit que ha fet que tots els intents de atac i contratac del contrari quedassin tan sols amb les intencions.
Partit que en un principi pareixia que seria complicat que gràcies a la disciplina que ha demostrat l’equip ha estat més fàcil de solventar del que en un principi semblava.
La setmana que ve rebem la visita de l’Establiments. Equip que pensam no serà prou rival davant el bon joc que l’Escolar exhibeix darrerament.