Escolar 3 - Montuïri 2

Bona primera part de l’Escolar que ha sortit disposat i decidit a liquidar el partit qel més aviat possible. L’equip, molt ben situat i ordenat a totes les línees, ha iniciat el joc per sortir jugant des de darrera. S’ha jugat a pocs tocs cosa que ha fet que l’Escolar donàs velocitat al joc i arribàs una vegada rere l’altre amb perill a la porteria rival. L’Escolar ha gaudit de moltes i clares ocasions de gol. Un resultat just de la primera part hagués pogut ser un 4 a 0. En Juanlu no ha pogut acabar la primera part ja que, a l’igual que diumenge passat, s’ha tornat a lesionar.

Avui ha debutat amb mala sort en Carlos Niño ja que tampoc ha pogut acabar el partit degut a que s’ha romput.

A la segona part el Montuïri ha avançat les seves línees i el seu centre del camp ha estat superior al nostre. Malgrat gaudir d’ocasions hem pasat molta de pena ja que els de Montuïri han aconseguit empatar el partit al minut 77. A la segona part hem trobat a faltar un aspecte físic millor que el demostrat per els gabellins. La banda dreta nostra ha estat desasistida en quan a balons i joc. Avui en Miki ha rebut molts pocs balons i no ha pogut demostrar la gran pegada que te.

Jaume Faba ha marcat, al minut 82 el 3-2 definitiu. El partit se’ns ha fet llarg i hem acabat passant pena. El millor d’aquesta segona part ha estat quan l’àrbitre ha pitat el final del partit.

Diumenge qui ve veurem si l’equip ha acabat d’agafar una bona dinàmica. El Binissalem B sempre ha sigut un equip i un camp on ho hem passat malament. L’equip haurà de possar tot el seu saber i ofici per tal d’aconseguir un resultat positiu.
Els primers quatre partits situen a l’Escolar tercer amb 9 punts. Sols l’Artà i el Constància B són davant amb un punt més. Comencen a destacar els qui poden ser els "gallets" de la categoria.
Jaume Faba, amb 8 gols, encapçala la llista de màxims golejadors de la categoria.