Els amfitrions aconsegueixen la major puntuació al trofeu Internacional de judo Rhesinkan, disputat a Es Figueral





Una vegada més el conjunt que dirigeix ​​Pep Mascaró va estar a l'alçada de les circumstàncies i fa fer un gran paper en el torneig que du el seu nom. Sincronitzar un campionat d'aquestes característiques, requereix la participació de tot un club, i  la col·laboració de tots els clubs de la Federació. El Renshinkan va fer que gaudíssim de la millor competició de judo que s'organitza a les nostres Illes.

El Poliesportiu es Figueral, gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de Capdepera, va donar la benvinguda a  5 països, 23 equips, 194 participants, 27 coach, 20 àrbitres i jutges crono, amb 4 tatamis en perfecta sintonia i la graderia ple animant als seus esportistes .

Hi van participar  Lituània amb el Judo Asahi; Bèlgica amb el club Hokkaido (HOK); Alemanya, amb judo Marburg (mar);  Andora amb el Hantey (han); Almeria amb el Judo San Fernando (alm); Eivissa amb Sant Jordi; Menorca amb Bushidokan (bus), Es Castell (ques), Escola Menorquina de Judo (emj), Haruka (har),  Formiga (for) i Sant Lluís (s.ll); de Mallorca la Escuela Esportiva Mañes (edm), Judo Ca'n Pastilla (jcp), Taikukan (TKK),  Tokushinkan (tok), Dojo Muratore (dm),  Judo Felanitx (fel),  Mallorca Nord Judo (MNJ),  Brenes (bre), Judo Senshi (sin), Budo Zen (BDZ) i els amfitrions del Renshinkan.

Finalitzada l'actuació del grup de rock Fallen Héroes, es va fer la presentació de l'acte que va començar puntual tal com estava previst a les 15:45, a càrrec del  president de la Federació Balear de Judo Miquel A. Bisquerra, qui va fer també el lliurament de medalles.
 
El Club Renshinkan va ser el vencedor d'aquesta nova edició, amb 55 punts, (6 ors, 6 plates, 7 bronzes) la segona plaça va ser per a Asahi Lituània amb 36 punts (4 ors, 4 plates 4 bronzes) i en tercer lloc va ser compartit per Judo Ca'n Pastilla  i es Castell Menorca amb 33 punts (4 ors, 4 plates 1 bronze i 4 ors 3 plata i 4 bronzes respectivament).



Els campions d'aquesta edició són els següents:
Renshinkan: SAIF EL ARJOUNI, MARC VIVES, IRENE ALBA, NABILA ZEROUALI, FCO. JAVIER GARCIA, MARGA ROIG.
Escola Menorquina de Judo: PABLO SANJIL, ERIC PERELLO, EDITH ROBER, ERIC PERELLÓ.
Taikukan: JUANJO MARTINEZ, MIQUEL LLABRES, PEP SUAU, LAURA PEREZ
Senshi: ALVARO USELETI, SOFIA ROTH.
Escola Esportiva Mañés: AINA RULLAN.
Hantey Andorra: FRANCISCO PÉREZ.
Dojo Muratore: GABRIEL GALMES.
Almeria: ADRIAN CAÑAS.
Es Castell: ORIOL SALVADOR, TANIA TEIXIDOR, MONICA MANSILLA, TANIA TEIXIDOR.
Ca'n Pastilla: FABIO VERA, OGONNA IKEME, LAURA PIZA, OGONNA IKEME.
Asahi: SAMANTA SANSONAITE, SIMONA SAVICINTE, MIGLE JULIJA, MIGLE SALASEVICIUTE.
Formiga: SERGI GOELLA, YVES TULIO.
Haruca, MARIO TORRES, NEUS MERCADAL,.
Brenes: PEP TONI AMENGUAL.
Hokkaido: BEAUDINE TUYTTE.
Margurgo: DANIEL GORAL, LEO STEINKAMPF.

Enhorabona a tots i totes!