Jaume Faba, debuta a la primera divisió de futbol platja amb el San Francisco, primer equip de les Balears que juga a la Lliga Nacional.
El passat cap de setmana, 11 i 12 de maig, el San Francisco, jugà les 3 primeres jornades de la Lliga Nacional de Futbol Platja a La Nucia, Alacant.

Partits:
Roses 3 - San Francisco 7
La Nucia 3 - San Francisco 3
Mazarrón 5 - San Francisco 3Gran debut de l'equip balear, on el primer partit es va imposar a l'equip català de Roses, després de remontar un 1-3 en contra, l'equip del San Fran va aconseguir els 3 primers punts a la lliga. Unes hores més tard va jugar contra l'equip local, La Nucia, es va notar el cansament del primer partit, però es va lluitar cada pilota i a pesar de tornar a anar 1-3 en contra els jugadors de l'equip de Palma no van baixar el braços i a falta de 45 segons van aconseguir l'empat.
El partit del diumenge va ser més complicat, i després d'algunes errades i de dos xuts als pals i un al travesser. L'equip del San Francisco va perdre per un 3-5.La pròxima jornada es disputa a Salou, Barcelona, partits:

- Dissabte 18 de Maig a les 18'00
Intercity CF - San Francisco

- Diumenge 19 de Maig a les 12'00
San Francisco - Bala Azul