Diumenge, dia 21 d’abril, va tenir lloc les finals de les categories U11, U13 i U15 de l’East Mallorca Cup 2019. Les finals van tenir lloc a Cala Millor i  van comptar amb una gran entrada d’espectadors, que omplien les grades de gom a gom, malgrat el mal temps. Durant 5 dies, 89 equips de futbol base internacional ha disputat 256 partits a les seus de Artà, Capdepera, Manacor, Sant Llorenç i Son Servera.

L’equip de l’Espanyol, l’Inter de Milà i el RCD Mallorca van ser els guanyadors de les diferents categories d’aquesta edició del torneig celebrada al Llevant de Mallorca.

La primera final ha enfrontat als alevins del Mallorca amb els de l’Espanyol, que se n’han duit la copa després de guanyar per 0 gols a 4.

En la segona final s’han enfrontat els equips infantils de l’Inter de Milà i l’Espanyol en el partit més igualat de la jornada i que s’ha resolt a la fase de penals a favor de l’Inter de Milà.

La darrera final, la dels cadets ha proclamat al RCD Mallorca com a vencedor després de superar per 3 gols a 1 al Manchester City FC.

Un final de torneig amb molts de seguidors que demostra l’èxit de la competició i un torneig que ha deixat un alt nivell competitiu entre tots els equips i que ha demostrat la qualitat del futbol base europeu.

Aquesta iniciativa creada per a diversificar l’oferta turística i promocionar la destinació en temporada baixa ha tingut un bon impacte turístic, ja que en els cinc dies que ha durat s’han ocupat més de 20.000 places hoteleres i més de 4000 persones han visitat la comarca del Llevant.A més del grup organitzador, s’ha de comentar la tasca dels més de 100 voluntaris i voluntàries que ha col·laborat en fer possible aquest esdeveniment esportiu.

Després dels resultats, els municipis organitzadors esperen repetir la iniciativa en anys vinents.