Fa uns mesos es va constituir el Club de Pàdel Capdepera per a donar cobertura als jugadors i jugadores d'aquest municipi, que anhelaven participar en competicions oficials.

Com no haver-hi cap centre esportiu que prengués la iniciativa, van ser els mateixos esportistes els que van crear el Club i per això no tenen cap seu fixa. És a dir, el Club no té instal·lacions esportives pròpies i es desplaça a les diferents pistes que hi ha al municipi i que desitgen comptar amb la seva presència.

En aquests moments el Club ja compta amb més de trenta jugadors i jugadores federats, i molts més practicants.

El passat cap de setmana han participat en el Campionat de Mallorca de Veterans de Pàdel amb una victòria i una derrota, demostrant el gran nivell dels seus jugadors. En ser la primera competició oficial, en molts d'ells, ens confessaren, que els nervis es van fer notar.

Ens han comentat que el proper dia 20 d'abril ja tenen un altre enfrontament a les instal·lacions del Club de Pàdel Sineu - Vell Marí.

Esperem que aquesta participació sigui només la primera de moltes més.

Per a qualsevol pregunta o col·laboració ens han deixat el següent correu electrònic: Aquesta adreça de correu-e està protegida dels robots de spam.Necessites Javascript habilitat per veure-la.