Diumenge 10 de Març
Parque Nereida Suites Hotel 0 - CV Valldemossa 3
Sets: 10-25/ 13-25/ 18-25

Jugadores: Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Marta Rodríguez, Marta Muñoz, Valentina Fuentes, Lena Torremocha, Ainoa Pérez, Isabel Moore,Gloria Reche, Maria de Carmen i Ariadna Garrucho.

 Darrer partit de lliga i molt complicat, ja que ens enfrontàvem al primer classificat, que acabà sent Campió de Lliga del nostre grup.

El primer set els protagonistes del nostre equip van ser els nirvis i la por, vam sortir una mica desorientades i l'altre equip era molt complet, amb serveis bons i atacs bastant potents i això es va veure reflectit al marcador, acabant amb un clar 10-25 a favor de l’equip visitant. Al segon set vam començar a canviar el "xip"; vam pensar que era al darrer partit i que l'havíem de gaudir jugant, i així va ser. Però ja no hi vam ser a temps per salvar-lo, ja que els errors del principi de set van ser mals de recuperar i  acabava el set amb un clar 13-25. Dins el tercer set ,i amb més ganes que mai, vam començar  a recuperar una mica, realitzant jugades completes, salvant pilotes difícils, sense fallar el servei, fins i tot realitzant qualque jugada acabada en  atac.  Així i tot l’altre equip va ser superior i va obtenir la merescuda victòria. 

Hem acabat la lliga amb molt bones sensacions, a pesar del resultats. Ens acomiadem d’una lliga on l’objectiu primordial ha estat la progressió i l’aprenentatge, aprofitant al màxim les experiències i sobretot gaudir de jugar.

I com podeu observar a les imatges, hem estat una gran família!

 

 

Volem donar les gràcies a tota la gent que ho ha fet possible!