Dos esportistes del RSK disputaren medallaEl passat cap de setmana els judokes de cneter de Tecnificació Mallorca de Judo es va desplaçar fins a Alacant, seu de la súper Copa d'Espanya Isabel Fernández. Hi van prendre part els esportistes del RSK, Lluís Llull i Sofia Nieto, en categoria cadets, mentre que Soy Theunisse, Saif al Arjouni, Joan Toni Gallardo i Marc Vives, en la categoria infantil.

En aquesta copa hi hagué un gran nivell, amb la participació de 17 autonomies i 5 països, amb quadres eliminatoris en el que hi trobaven entre 30 i 40 participants. I com no? Hi participaren els millors del nostre territori Nacional.

Lluís Llull, guanyà 3 rondes, va perdre 2 i es classificà en 9a posició; Soy Theunisse i Joan Toni Gallardo, només guanyaren els seus combats a  la primera ronda; Marc Vives, disputà uns durísims combats, però no obté resultat. Sofia Nieto i Saif al Arjouni, escalen posicions arribant a semifinals, perdent en aquesta fases, i disputant el bronze i  classificant-se en una brillant 5a posició.

Ens cal felicitar a Fabio Vera i a Ogonna Ikeme (JCP) per la seva medalla d'or i bronze respectivament