L'equip de Capdepera va fer gaudir a tot el públic d'un gran partit de volei!

Dissabte 16 de Febrer
Sets: 12-25/ 25-13/ 22-25/ 24-26

Jugadores: Clàudia Adrover, Mariona Fullana, Marta Rodríguez, Marta Muñoz, Valentina Fuentes, Lena Torremocha, Ainoa Pérez, Isabel Moore,Gloria Reche, Maria de Carmen i Ariadna Garrucho.

El partit començava amb la dinàmica de sempre, dues jugadores de l'equip contrari ens encaixaven una sèrie de punts seguits de servei potent, i això ens va fer abaixar els braços. Acabant el primer set amb un clar 12 a 25 per a l'equip visitant.

Al segon set la cosa va canviar, les nostres jugadores van canviar el chip i van començar a jugar a un joc més intel·ligent, cercant espais buits, salvant totes les pilotes, no fallant cap servei i amb una actitud 100%. I tot el temps es va anar al davant al marcador. Els punts finals es van viure amb molts de nervis, encara que duien un parcial de 23 a 10 a favor, no estava del tot guanyat. Quan la pilota del punt 25, que ens donava la victòria de set, tocà a terra es va viure una festa plena d'emocions al poliesportiu de Capdepera. L'equip acabava d'aconseguir el seu primer set de la temporada, acabaven d'experimentar el que és guanyar! I tot això es veia reflectit en les cares d'alegria de les jugadores, cos tècnic i públic. Però el partit havia de continuar. Ens quedaven dos set més, i no podíem relaxar-nos.

A partir d'aquí les jugadores ja no tenien por, ja sabien el que era una victòria i en volien més. Els dos sets següents van ser idèntics, lluitant totes les pilotes, sense fallar cap servei, i sense deixar l’actitud de banda. El tercer set s'acabà amb un 22-25 per l’equip contrari. El quart set va començar igual que el primer però van tenir temps a reaccionar, amb un ajustat 24-24, ja ens veiem dins un tie break per veure qui s'emportava la victòria del partit, però dues errades van fer que la victòria és decantes cap a l'equip visitant.

Amb aquest gran partit, les jugadores van demostrar tot el que han après fins ara, i tota la feina feta es va veure reflectida al marcador. Van poder viure una experiència nova dins el món de l'esport, una experiència que a tothom li agrada però que sols s'aconsegueix amb feina, ganes i actitud, i això és el que es va veure dins el poliesportiu de Capdepera.

Tots els membres de l’equip volem donar les gràcies a tota la gent que ha fet possible aquest fet!